Takaisin Satulaan

Mikään ei ole meille heppatytöille, pienille taikka vähän isommillekaan, mukavampaa, kuin nousta pitkän tauon jälkeen takaisin kopukan kyytiin. Ah! Meikäläisellä oli siis viime sunnuntaina kesätauon jälkeinen ensimmäinen tunti. Satuin onnekkaana olemaan ryhmämme ainut, joka ei ollut koko kesänä (pitkät kaksi kuuatta) ratsastanut. Okei, todellisuus on vielä pahempi: en ole edes ollut kosketusetäisyydellä hevosten kanssa kahteen kuukauteen.

Noh, miltä se sitten näyttää kun akka hilataan kahden kuukauden tauon jälkeen takaisin heposen kyytiin? No ei järin hehkeältä, se on myönnettävä heti ensikädessä. Mutta kyllä ne "taidot" rupeaa sieltä palautumaan muistiin, kun saadaan kausi kunnolla pyöräytettyä käyntiin :)

Elikkä siis; tiedostan, että ratsastukseni on kamalan näköistä. Muta tulen aina hummailusta vaan niin hyvälle tuulelle (vaikka suuressa osassa kuvista meikäläisellä on keskittymis-ilme päällä) että on pakko julkaista "muutama" kuva.

DSC_0195

DSC_0217
No niin tytöt, nokka pystyyn ja menoksi! :D
DSC_0230
<3

DSC_0232
Jalat näyttää ihan eri mittaislta :D

DSC_0241
Täydellinen demostraatio siitä "pyöreästä, rennosta laukasta, jossa hevonen on täydellisessä muodossa" (ai eikö :D)

DSC_0249
Valmistaudutaan laukka-käynti siirtymiseen :)

DSC_0253

DSC_0256

DSC_0257

DSC_0259

Tuo poppis on vaan niin täydellisen kokoinen meikäläiselle <3

DSC_0296
Meikäläisen mietiskelevä ilme :)

DSC_0299
Kaunis liinaharja <3

DSC_0300
Suomenhevosissa vain on sitä jotain ihanaa :) Suomelainen sisu yhdistettynä mahdottoman suloiseen ja pehmoiseen ulkonäköön. Ahh. Jos joskus ostan hevosen, tulee se olemaan suomenhevonen (tai arabi) :D


DSC_0304
Miten kenenkään jalat voivat näyttää noin lyhyiltä? :D

DSC_0307

Kommentit