Nyt mä sen kekkasin, mä taidan olla pikkasen sekasin!

(otsikon biisi - juju: hullu - on tällähetkellä meikäläisen suosikkibiisejä. Kun kuulin kapaleen esimmäisen lauseen ensimmäisen kerran, olin myyty. Niin meikäläisen biisi! ... taidan olla pikkasen sekasin..)

Niin siinä viimein sitten kävi, että MEIKÄLÄISELLÄ ALKOI LOMA!
Tätä ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa. Viikkoja, päiviä ja lopulta enää tunteja laskettu! Virallisestihan meikäläisen lomapäivät alkavat vasta maanantaina, mutta armollisesti meikäläistä oli siunattu vapaalla viikonlopulla ennen lomaa, joten ei paremmaksi voi oikeastaan pienen tytön elämä mennä.

Tää pimu on nyt siis villi ja v*tun vapaa seuraavan kuukauden! Ehkä sitä nyt kelpaa lomailla. Mulla onkin ollut juhannuksen jälkeen vain kolme vapaapäivää!

223236_472899932741545_23707097_n


April-03-2012-23-37-08-tumblrlymhmcQwbU1qa9omho1500
Tätä meikäläinen aikoo tehdä varmaankin noin puolet lomastani!

Mitä meikä aikoo nyt sitten duunailla lomalla: Lukea. Lukea paljon kirjoja. Lukea kirjoja kahden viime (erittäin huonon kirjanluku) vuoden edestä. Ajattelin myös kesän lopulla tehdä litannian lukemistani opuksista. Mitään arvosteluja on turha odottaa, mutta jotain listanpoikasta on kuitenkin tulossa!

Lukemisen lisäksi aion ottaa pintaan sellaisen brunan, kun näyttäisi, että olen tullut taas sieltä thaimaasta. Sormet ja varpaat ja muut ruumiin ulokkeet, ja vaikka sisuskalutkin, ristiin siitä, että säät pysyisi hyvinä koko kuukauden!

Sitten käyn varmaan mökillä. Ainakin ensiviikonloppuna. Olen ollut tänävuonna mökillä ainoastaan kolme päivää (juhannuksena), joten kyllä sielä pitää päästä käymään vielä ainakin toisen kerran. Ollaan myös suunniteltu parin kaverin kanssa mökkireissua, katsotaan kenen meistä mökille päädytään.

Yhden kaverini kanssa ollaan puhuttu myös vähän reissaamisesta. Meidän äkkilähtöhaave taitaa kuihtua kasaan, sillä äkkilähtöjä on tarjolla erittäin huonosti nyt. Sille ei voi mitään, mutta jos säät jatkuvat täällä hyvinä, ei meikäläistä haittaa, vaikkei ulkomaille päästäisikään. Kakkosplääninä meillä onkin sitten erinäiset reissut Suomen kamaralla. Olen itse matkustellut erittäin vähän Suomessa, joten sekin olisi jo uutta!

Aion juosta suhteellisen paljon. Olen kuitenkin viimein tajunnut, etteivät "vanhat" koipeni kestä niin suurta kulutusta, kuin mitä sitten niin "nuorekas" mieleni, että pitää omia menohaluja hiuka hissutella, jotteivat paikat mene paskaksi jälleen kerran. Kävin tänään pinkomassa kuuden kilometrin lenkin, vauhti oli kovempi kuin pitkään aikaan ja fiilis aivan mahtava! Olen niin iloinen, että olen löytänyt rakkauden ja innostuksen tuohon juoksemiseen. Varmaan maailman yksinkertaisin ja helpoin liikuntamuoto. Eikä muita maksuja kerry, kuin ne "kalliit ja hyvät ja ihanat juoksukengät" jotka on ihan pakko saada, kun mulla on ennestään vain kahdet.

Käyn varmaan myös katsomassa jonkinverran elokuvia - kyllä se duunipaikan meininki on pakko käydä kurkkaamassa, vaikkei itse töihin menisikään! Tässä meikäläisen loman aikana tulee aika paljon kaikkia hyviä pätkiä, ja nytkin ohjelmistossa pyörii leffoja, joita en ole viellä nähnyt, mutta pitää ehdottomasti käydä katsomassa. Seuraavana vuorossa on niiiiiiiiin kauan odotettu ja ihkutettu How to Train Your Dragon! Minun pitäisi myös viedä veikka katsomaan Transformers 4!

Siinä on pääsääntöisesti meikäläisen "lomasuunnitelmat". Mitään lukkoonlyötyjä päiviä ei meikäläisellä ole mistäkään, mennään fiiliksen mukaan: nukutaan paljon, syödään sitäkin enemmän, nautitaan kesästä ja kavereista. Nyt ehdin onneksi ottaa kiinni myös "hyvä kaveri" kiintiötäni, pitää yhteyttä ihmisiin ja nähdä heitä! Vietän kuitenkin varmasti myös paljon aikaa yksinäni rentoutuen, herkutellen (ei karkeilla tms kuitenkaan, ajattelin ennemmin mansikoita ja herneitä) ja lueskellen. Mistä tulikin mieleeni tämän päivän teksti Paolo Coelhon kalenterissani:

"Olkoon siunattuja ne jotka eivät pelkää yksinäisyyttä,
jotka eivät kavahda omaa seuraansa eivätkä etsi epätovoisesti jotain
aikansa kuluksi, viihtyäkseen tai arvostellakseen muita
."

Toivottavasti ehdin ja jaksan ja viitsin myös päivitellä tätä blogia aktiivisemmin nyt lomalla! Toivossa on hyvä elää ja sitä rataa.


Lomalainen kuittaa. Yhden lomasuunnitlemalupauksen tiedän kuitenkin pystyväni pitämään, ja se on tämä: aion syödä ihan pirusti jäätelöä.

Kommentit