VUOSI 2016 KOOSTE

Viime syksy oli rankka. Ihan hirmuisen rankka. Koko syksy oli enemmän tai vähemmän erilaista alamäkeä henkilökohtaisessa elämässä, työssä, (koulussa ei nyt niinkään, mutta ei sekään ole hirmuisesti hotsittanut tai mennyt ihan täysin niinkuin strömsöössä), terveydessä. Kaikenlisäksi kaikki opintotuesta ja rahatilanteesta, autoon ja kodin siisteyteen on ollut enemmän tai vähemmän pilalla. 

Mutta niin se vaan on taas muruset, että nokka kohti uusia pettymyksiä (no ei vaineskaan, kaikki on oikeasti tosi hyvin ja mulla on ollut myös todella kiva, seikkaileva ja ilontäyteinen syksy) Ehkä se vuosi 2017 on sitten meikäläisen vuosi loistaa? Ainakin tällähetkellä tuntuu vahvasti siltä, mutta puhutaan siitä lisää sitten postauksen lopulla 💪 Tai noh, vahvasti ja vahvasti - mutta toivon todella, että tämä vuosi on edeltäjäänsä paljon cuulimpi. Vaikka pakko myöntää heti näin alkuun, että en kyllä varmasti tule pääsemään helpolla tänä vuonna!

Ja uusi vuosi on nyt saapunut, joten on jälleen kerran aika tiivistää tämä mennyt vuosi yhteen sekavaan pakettiin. Tämä on yksi näistä meikäläisen vakituisista jokavuotisista postauksista. Täältä pääset vuoden 2015 koosteeseen, jossa on linkit sitten aina vuoden 2011 koosteeseen asti ;)



Tammikuu
Tammikuussa tultiin tytysyjen kanssa takaisin Roomasta (tästä pääset lukemaan kaikki Roomapostaukset). Kävin Santahaminassa vierailemassa ja morjenstamassa inttinsä aloittanutta veljeäni (joka kylläkin sai nopeasti terveydellisistä syistä c:n paperit) Tehtiin kaverini kanssa Kroatianmatkan hengessä mustekalarisottoa ja juotiin pois kroatiaviinit. Kävin hirmuisesti luistelemassa yksinäni lähesellä kentällä.



Helmikuu
Kävin kaverini kanssa Disney On Icessa. SmartFit valmennus alkoi. Blogissa kokeilin buustata omaa kirjoitusintoa aloittamalla F-sarjan kirjoittamisen (koska February)

Maaliskuu
Oli kaverini tuparit ja osallistuin hevosenselästä tippumiskouluun. Kävin veljeni kanssa Nuuksiossa käppäilemässä lenkin ihan hirmuisen jäisissä olosuhteissa ja osallistuin kilpailuun, josta voi voittaa osallistumisen Helsinki City Runiin. Harjoittelu alkoi. Smartfit valmennus päättyi.

Huhtikuu
Oli kaverini valmistujaiset. Kävimme äitin kanssa Amsterdamissa (kaikki Amsterdampostaukset luettavissa täällä). Innostuin rakentamaan "kasviseinän" minun ja naapurini pihojen välille (ei olisi kannattanut, rahaa paloi ja kasvit kuolivat). Oli taas kaverin tupareita. Oli vappuaatto ja Robinin keikka (ja hirmuinen känni)



Toukokuu
Kävin Korkeasaaressa. Veeti täytti vuoden. Juoksin Helsinki City Runin aikaan 2h 2min. Pidin mielettömän siistit bileet kesäloman kunniaksi.

Kesäkuu
Käytiin kaverini kanssa Hietsussa floppi picnicillä. Päivä oli aurinkoinen, mutta sillä samaisella sekuntilla kun iskimme perseemme Hietaniemen rannan hiekalle, alkoi ukostamaan. Kävin Radio Aallon ilmaiskonsertissa Kaisaniemessä. Olin ratsastuskurssilla. Juhannus <3 Kesälomani prt 1 alkoi.

Heinäkuu
Kävin serkkuni luona ratsastamassa. Kävin Särkänniemessä, Hangossa ja Porvoossa. Meillä oli kavereitten kesken ihan supervillit Hawaii Bileet. Nautin sateisesta kesästä ja lomasta. Vietin aikaa mökillä ja minulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Elokuu
Aloitin uuden dietin (dietin aikaisiin mietteisiin ja ajatuksiin voi kääntyä täältä: diettipäiväkirjasta). Kävin päivävisiitillä pyörähtämässä sateisessa Turussa. Kävin extempore työhaastattelussa, mutta ilmeni, että työn aikataulut eivät natsanneet omiin tarpeisiini. Kaverini muutti lähelle meikäläistä ja olin muuttoapuna ja kokoamassa huonekaluja. Loppukuusta oli erittäin epäonnistunut cheattipäivä ja muutenkin sydänsuruja... 😂



Syyskuu
Nickelbackin keikka. Kaverini tuparit. Meikäläisen syntympäivät ja dietin loppuminen ja hyvä - voittaja - fiilis. Kävimme kavereitten kanssa Prison Islandissa (oli liian älykästä meille). Kävin verenluovutuksessa. Sain irtisanomisilmoituksen nykyisestä asunnostani ja alkoi uuden asunnon metsästys. (joka jatkuu edelleen)



Lokakuu
Oli huisinhauska Limeksen Appro luokkalaiseni kanssa. Onnistuin juoksulenkillä saamaan jalkani niin huonoon kuntoon, ettei sillä kävellyt kunnolla melkein kuukauteen. Saimme hankittua opinnäytyön yhteistyökumppanin ja aiheen. Serkkuni ja tämän tyttöystävä ottivat koiranpennun <3 Jälleen kerran kaverin tupareita (hirmuisen moni muutti tämän vuoden aikana uuteen kotiin). Kävin kirjamessuilla. Meillä oli pikkuserkusten pikkujoulut Tampereella <3



Marraskuu
Firman pikkujoulut. Veronpalautukset. Siinäpä taisi olla marraskuun huippuhetket. Marraskuu oli pitkä, synkkä, iloinen ja muutoinkin erittäin mielenkiintoinen... Eikä aina edes niin mukavalla tavalla. Ainiin, ja Iita tietysti täytti 11 vuotta.


Joulukuu
Ajoin kolarin ja alkoi mielenvikainen autojuttujen selvittely. Oli opinnäytetyösuunnitelman esittämistä ja sen korjaaminen jäikin sitten joululomalle, töitä, koulun loppuminen ja loman alkaminen. Leffa-aamua töissä. Piparipäivää. Piirakkatalkoita. Joulu. Lisää töitä. Kuitenkin alkoi pikkuhiljaa tuntua siltä, että ehkä tämä kaikki harmaus ja paskuus voidaankin vielä kääntää voitoksi. Eihän yhdetkään epäonnistumiset ja alamäet voi kestää loputtomiin.



Ja nyt on Uusivuosi.

Vuosi 2017 tuo mukanaan paljon muutoksia.

Minulla alkaa viimeinen harjoittelu ja sen jälken opinnäytetyön toteutus.
Meidän täytyy Veetin kanssa muuttaa.
Loppuvuodesta valmistun, ja minun tätytyy löytää uusi työpaikka.
Eli sanoa hyvästi vanhalle työpaikalle. Viimeistään silloin.
Ja loppuvuodesta, tai vuoden päästä, koittaa todennäköisesti sitten uudestaan muutto ja mahdollisesti jopa oman asunnon hankinta (johon vaikuttaa kylläkin suuresti säästöpossun imemä summa)
Olen myös suunnitellut tässä muutaman hetken auton ostamista.

Kaikenlaista pientä suunnitelmaa ja fantasiaa olen ehtinyt jo kehitellä. Saa nähdä kuinka tulee käymään.

Kommentit