Hyvää syntymäpäivää Iita 13 v

DSC_0835 101_0477

Meidän perheen ehdottomalla matriarkkakoiralla, grand old lady-Iitalla, kulmakunnan kuningattarella, hänen ylhäisellä yksinäisyydellään, BIG Bo$$illa on tänään syntymäpäivä. 

Iita oli käynyt senioritarkastuksessa, mistä oli muutoin tullut ihan terveen paperit, paitsi että tulehdusarvot olivat mummelilla olleet hiukan koholla ja hampaat todella huonossa kunnossa.

Iipuhan elelee leppoisia eläkepäiviään vanhempieni luona Vantaalla, eikä sen takia mummelin kanssa nähdä kovinkaan usein. Ruutin kanssa muori tuli todella hyvin toimeen, onhan Ruuti pehmeä, ystävällinen ja kohtelias joka mummon irvistäessä kiltisti väisti ;) Iitahan tulee myös todella hyvin toimeen Veetin kanssa.

Iitan kimppuun on lenkillä hyökännyt todella moni koira ja se on erittäin varautunut muita koiria kohtaan. Oikeastaan se vihaa kaikkia ja haluaa vain olla rauhassa. Ihmisiä se rakastaa ruuan lisäksi eniten koko maailmassa. Se on kuitenkin saatu totutettua useisiin suvun koiriin, joita se sietää, kunha ne taipuvat matriarkan hirmuvallan alle - eli jättävät sen rauhaan. Iitalla on ollut elämänsä aikana vain muutama todellinen koirakaveri, mutta siitä on hauska huomata se, kuinka se puollustaa "lauman jäseniä", vaikkei virallisesti oikein kenestäkään tykkää. Iita on siis sellainen luonne, että moni koira ja kaikki suvun kissat kunnioittavat sitä, ja jos joku kiusaa toista, eikä käskyistä huolimatta lopeta, menee Iita väliin (jolloin kiusaaminen todellakin loppuu :D)

Grand old lady kuitenkin täytti nyt ylväät 13 vuotta. Synttäreiden kunniaksi ajattelin päivittää tänne blogiin top13 kuvat Iitasta. Iitallehan ei semmoista tilannetta varmaankaan enää ole, missä siitä ei olisi kuvia otettu. Se on aivan mahtava poseeraaja.

Hyvää synttäriä mummo <3


DSC_0600 DSC_0708 fb DSC_0170 DSC_0499 fb DSC_0084 DSC_0569 DSC_0014 DSC_045311 DSC_0208

Kommentit