Koirajuoksua!

Heissuli veissuli! 
Anna kävi tänään koirineen meillä. Ensin treenattiin näyttelyjuttuja, sillä Anna on menossa parin viikon päästä ihan vieraille maille asti näytelmiin ja me käydään Ruutin kanssa katsastamassa Oulu KV:n ja Nordin tarjonta samana viikonloppuna!

Näytelmähommien lisäksi tehtiin pitkästä aikaa muutama koirajuoksuveto-treeni! Me ollaan viimeksi Ruutin kanssa treenattu syksyllä ennen lumien tuloa ja sittemmin menty vetovaljaat päällä vain pyörälenkeillä, vaikkakaan Ruuti ei silloin juurikaan edes vedä. Vetovaljaat ovat päällä ennemminkin vain siitä syystä, että jos Ruuti sattuu vetämään, niin se ei haittaa! 

Tehtiin kaikkien koirien kanssa vain muutamat lyhyet vedot. Suoralla pari lyhyttä, yksi vähän pidempi sekä tehtiinpä myös yksi käännös :D Ruuti teki taas hyvin ja oli oikein kärppänä lähdössä! Jes! 

Itse allekirjoittanut voisi karistaa muutamia(kymmeniä) kiloja, on nämä kuvat niin jäätävää katsottavaa :D Seli seli: päällä oli "kotilökö ei urheiluun paita" jne jne. Lenkille MARS! ;) 
Toim. huom.: miten nuo kädet heiluu tuolleen ihan miten sattuu?
Toim. huom.2: Miten Anna onnistuu näyttämään noin hymyilevältä juostessaan? Eeeeeei oo mahdollista :D


DSC_0462 b
Kelmi (Rekikelin Kormak) valmiina hommiin!

* * *

Ruutin ja minun juoksukuvien © Anna Vainionpää
8
Perässä vedettävän ilmeestä huolimatta, meillä oli oikeasti tosi kivaa ja Ruutin kanssa on kiva tehdä. Josko sitä saisi M:n juoksemaan Ruutin kanssa, niin tästä harrastuksesta voisi jopa tulla jotain :D
7
Vakuuttava vetokoira <3
6
Tässä tiivistyy, Annan sanoja lainatakseni, Ruutin syvin olemus! :D "Akka, mennääääääään!!!"

4 5 1 2 3

Nappasin myös Annasta koirineen muutaman kuvan!
Tässä siis kirmaavat Kelmi (Rekikelin Kormak) sekä 11 v. turbomummo Myssla (Nokkapokan Myssla)

DSC_0408 b DSC_0411 b DSC_0413 b DSC_0415 b DSC_0428 b
DSC_0439 b
Myssla on aivan mahtava mummeli! Toivoisin jokaisen koiran olevan yhtä hyvässä kunnossa vielä 11 vuotiaana! <3

DSC_0441 b DSC_0471 b DSC_0480 b
DSC_0484 b
Keskittynyt kieli :P


Ny vaa lisää reeniä horo reeniä näistä hommista, kivaa on! Sovittiinkin ensi viikolle taas näytelmä- ja juoksusulkeiset!

Kommentit