Erikoisnäyttely 2019: P*ska reissu, mut tulipa tehtyä!

Heissuliveissuli!

erkkari1
Sisarukset, toistensa pienet kopiot: Tähti, Rihla ja Ruuti
Ollaan tovi sitten rantauduttu kotiin erkkari reissusta, joka otsikon mukaisesti oli "paska reissu", mutta kuitenkin kiva! Islanninlammaskoirien erikoisnäyttely järjestettiin tänä vuonna Lappeenrannassa. Ajoin perjantaina Ruutin siskon ja tämän omistajan luo Kuopioon, josta sitten lähdimme lauantai aamusta kruisailemaan kohti Lappeenrantaa. Autossa istuttuja kilometrejä kertyi viikonlopun aikana jälleen reilusti yli tuhat (mikä on kieltämättä vähän verrattuna esimerkiksi meidän kasvattajaan, joka ajoi Rovaniemeltä asti näyttelypaikalle!), minkä seurauksena olen kieltämättä itse aivan rättipoikkiväsynyt. Onneksi Kuopio-Lappeenranta väliä ei tarvinnut minun ajaa ollenkaan!

Näyttelypaikka oli miljööltään kaunis Lappeenrannan linnoitus, yleistunnelma näyttelyssä oli rento, koirat ihania, sää hemmotteli meitä ja Kehruuhuoneella tarjoiltu lounas oli erittäin hyvää. Meidän näyttelytulos taas omalta osaltaan ei ollut millään tavoin mainitsemisen arvoinen. NUO EH4.
Kiitos ja hei meiningillä mentiin siis! Tuomarina näyttelyssä oli Saija Juutilainen.

2019-09-01_06-27-14
Ruuti ja Rihla.
Ehdotonta plussaa oli se, että meidän mikrosirun luku sujui ilman ongelmia ja tuomarin käsitellessä ei koira liuennut paikalta. Joku harjoittelu on siis tuottanut tulosta.

"18 kk. Jäntevä uros, jolla pitkä rintakehä. Sopiva luusto, kulmaukset ja käpälät. Takana 1 x yksöiskännus ja 1 x vaatimaton kaksoikannus. Kaunisilmeinen, vielä hieman kapealinjainen pää. Hienot korvat. Hyvä purenta. Lupaava karva. Liikkuu hyvällä luonteella, vielä hieman kapeasti. Hyvä hännän kaari. Taka askel tänään kovin pomppivaa. Saa kokonaisuutena miehistyä."
(Ja allekirjoittanuthan sanoi tuomarille Ruutin olevan puolitoistavuotias, vaikka oikeastihan se on vuosi ja seitsemän kuukautta. Mutta ehkä tuolla yhdellä kuukaudella ei ole niin väliä :D)

Kieltämättä vituttaa lähteä näin pitkän matkan päästä hakemaan (meidän aikaisempien tulosten jälkeen) sileä EH. Mutta kuten sanottu: paska reissu, mutta tulipa tehtyä! Oli kuitenkin ihana nähdä Ruutin siskoja omistajineen ja kasvattajaa. <3

Nyt voidaan hyvällä omatunnolla päättää meidän tämän vuoden näyttelyissä kiertäminen ;)

Mutta katsokaa nyt kuinka söpöjä ne on <3

2019-09-01_06-26-152019-09-01_06-27-54 2019-09-01_06-28-37
2019-09-01_06-28-18

Kommentit