ratsastusta

eilen (21.8) oli varmaanki viimeinen päivä kun ratsastettiin ulkona. Rupes olemaan jo pimeetä siinä vaiheessa kun mentiin tallille (eli puol 8 aikoihin.) Hyi se syksy on nyt niinku oikeesti tulossa! Päätin myös, että tänään otetaan kamera mukaan, ja niimpä äiti sai nappailla kentän laidalta kuvia. Olin nyt tosi nuuka niiden kuvien suhteen jotka laitan tänne (sen takia näitä on vaan pari) heh

Menin suomenhevosella nimeltä Ilona. (Hopean Ilona.)
Ilona Poni-Haan omilla sivuilla (klik)
Ilona Sukuposti.net:issä (klik)
Vaikka ei noista linkeistä välttämättä mitään hyötyä ole, ei siellä oikeen lue mitään :D

Sitten kun pysähtyessä pyydettiin muotoa niin ruvettiin heilumaan ja keinumaan :7

Käynnissä komikaarisella.


Ravissa (edelleen komikaarisella). Meitsi tykkää tästä kuvasta :3



Laukkaa. (Suurin osa laukkakuvista oli tosi huonoja, en tykänny niistä :D) Ilona näyttää ihan ponilta <3 8)

Noh, empä mä nyt oikee keksi mitään muuta sanottavaa tosta ratsastuksesta, kiva tunti oli ja hevonen liikkui kivasti, tehtiin yksinkertaisia ja taivuttavia tehtäviä, pääasiassa kolmikaarisella.
Tänään oli mukava koulupäivä. Kävin keskustelemassa opon kanssa musta, mun koulunkäynnistä, elämästä ja tulevaisuuden suunnitelmista. Opo lupas ottaa selvää siitä, että haittaako lievä lukihäiriö puheterapeutiksi pääsyä. :D Pääsin jo 11.15, mutta jäin tovereiden kanssa ruokailemaan koululle ja lähin vasta 12. Seuraavaksi odottaa aamuinen "Isännän ja koiran käytöskoulu" ja "Biggest Loser" nauhoitukset. Mee likes!

Eipä tässä muuta. Julia

Kommentit

  1. ai sä aiot puheterapeutiks? :) ittelläki oli tavotteena, ennenku toi lukio alko maistuu puulta. no, nyt musta tulee sitten lastenohjaaja (ainaki näin niinku aluks, mutta kyl mä siitä sitte johonki vielä jatkan... kai)

    VastaaPoista
  2. jeba näin ois tarkotus ku ei lukihäiriötkää sitä haittaa :) se on vaa sitte iha eri asia että pääseekö sisälle ;-------D näkee sitte

    VastaaPoista

Lähetä kommentti