estehyppelyä

Tässä tulee tämmönen "hieno" estepostaus. Hypättiin esteitä siis viime sunnuntaina, ja pitkästä aikaa jäi tosi hyvä fiilis hyppäämisestä :) Jeejee! Uljas ratsuni Floora oli aivan ihana, ja sillä oli tosi kiva hypätä!
Itselläni olisi hyppääjänä vielä ties mitä kehityttävää, ja yritinkin erittäin paljon sunnuntaina kiinnittää huomitota siihen, että olisin matalampana hevosen selässä ja myötäisin tarpeeksi. Noh, sitten aina välillä unohtui pohkeet, mutta ei sitä voi olla harjoittelematta täydellinen.

Tavoitteena olisi siis estehyppelyn suhteen saada 
- jalat pysymään oikealla paikalla, sillä ne yleensä hypyn aikana siirtyy taakse, tähän ratkaisu löytyy varmaankin siitä että..
- ...työntäisin pehvani enemmän taakse, ja yläruumiin alemmas ja eteen kaulalle, jolloin saisin painopisteen paremmin jaloille, jolloin ne ei siirtyisi taakse :) Tähän mun erittäin pystyyn hyppyasentoon mulla on omia epäilyksiäni, että mistä se juontaa juurensa..
- pitää jalustin oikealla paikalla (kyseinen ongelma ei sunnuntaina ollut niin suuri kuin normaalisti, hevonen oli eteenpäin pyrkivä, joten ei tarvinnun säätää koko ajan jalkojen kanssa, mikä helpottaa niiden oikeassa paikassa pysymistä.)

Nämä kuvat on nyt vähän väärässä järjestyksessä.. Viimeisistä hypyistä ensimmäisiin :D Videotakin on, ja voin niitä kyllä liittää, jo kellään on kiinnostusta? Jos on niin kertokaa vapaasti (kommentoinnissa on myös "anonyymi" vaihtoehto (; !) 










Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo mun jalkaongelma ;)



Loppuverkassa hepo oli tosi kiva ja kulki nätisti, kunhan vain jaksoin itse keskittyä ratsastamiseen :D


Se on niin hiano <3
Tunnin lopuksi laskeuduttiin vielä selästä ja kannettiin puomeja ja tolppia hevosten kanssa säilöön. Harvemmin pääsee isossa ryhmässä ratsastuskouluhevosten kanssa sellaista tekemään. Hevosetkin näytti hämmästyneiltä kyseiseen menettelyyn, ei olla (ainakaan meidän ryhmässä) ikinä tällätavalla tehty. Omasta mielestä oli tosi kiva järjestely! Ottavatpahan kaikki ainakin osaa esteiden pois raivaamiseen!

Harmillisesti siitä ei videomateriaalia tullut, koska äiti oli jollaintapaa (jälleen kerran) säätänyt kameran kanssa, eikä se ollut tilannetta ikuistanut, vaikka (mestari)kuvaaja niin luulikin ;-D

Oli kivaakivaa, ja toivottavasti saan hepasta itselleni vähän vakituisemman ratsun, sillä tuntuu kerrankin siltä, että olen löytänyt omaan käteen sopivan hevosen :) Viimeksi mulla on muutenkin ollut sellainen, "vakiratsu" kun viellä ratsastin poneilla (Bruno)

Tältäerää ei muuta, en jaksa sekoittaa erilaisia aiheita keskenään. Postailen siis lisää taas huomenna ;> Mut on nimittäin pestattu jälleen kissan hoitajaksi, ja meillä on hoidossa aivan ihana Siiri-kisu. Uutta kuvamateriaalia kohta noin vuoden vanhasta kissasta tulee siis hiukan myöhemmin tämän viikon mittaan (tämän viikon kissa on serkkuni hiihtoloman takia täällä meillä kylässä). Voin sanoa, että tuon kissan ihanuus on iän myötä vain kasvanut, se on aivan i-ha-na!

Kommentit