suloisia kissoja ja lumisia koiria.

Niin, eilenhän oli se ihan hirveä lumipyry ja ravasin tunnin välein ulkona kolaamassa.. No ei ehkä ihan, mutta hiukkanen liioittelua on aina sallittua tarinoita kertoessa ;) Koira oli muutamalla kerralla auttamassa (lue; heittelin sille palloa auratessani, jotta piski saisi liikuntaa)

Niin, ja tänäänhän on karkauspäivä. Onnea kaikille tänään syntyneille. Siinä missä muut vanhenee vuosittain, te vanhenette vain joka neljäs vuosi..! Saatiin yksi päivä enemmän elettävää tälle vuodelle (ja yksi päivä enemmän aikaa ylppäreihin?)

Koira pyöriskeli lumihangessa ja sai naamansa (kuin myös koipensa) ihanille lumipaakuille. Oltiin siinä sitten menossa sisälle ja kaksijalkainen saa hienon idean; "iita otetaan susta tommonen tosi arktinen koira- kuva!"
Iitahan ihan hyppi riemusta: lämmin sohva odottaa vain muutaman askeleen päässä.. Harmi vain, että on itse niin pieni, ettei yllä kahvaan, eikä peukaloita jolla kääntää lukko auki.. Lukitsis tuon kaksijalkaisen ääliön ulos, enkä ikinä päästäisi sisälle! (mukavasti ehkä persoonapronomini muuttuu tässä teksin varrella, mutta eipä siinä mitään)


HALUAN ... SISÄLLE .... N Y T !!



Miten voi pieni koirakin olla (halutessaan) niin suloinen? <3


Kuka väitti ettei borderi ole arktinen koira?

Ja kuten eilen mainitsin; meillä on kissa hoidossa. Tulee siitä varmaankin enemmänkin kuvia otettua, mutta tänään (ja eilen) nappasin vain muutaman vaivaisen kuva. Tuon väri on vain niin "huono kuvattava" kuten itse asian ilmaisen, nimittäin musta. Mulla on kuvausongelma mustien otusten kanssa, eli olen erittäin huono kuvaamaan niitä! Tässä kuitenkin pari tämän "erittäin vaativan seulan" päässyttä kisukuvaa <3

Pahoittelut tästä epäselvästä kuvasta, mutta kissa huomasi iitan kesken uniensa ja ilme oli mitä murhaavin ;D 
Sylikissa <3 Aivan ihana luonne kisulla. En voi hehkuttaa sitä tarpeeksi.
Ja niin nättikin vielä!



Miten on joku niin söpö <3
Hiukan kollienergiaa lisätäksemme (ettei ole liian tyttöpainotteinen teksi) vielä kuva Oliverista, Olli-Kolli se siinä, joka painii hiukan eri kokoluokassa kuin tuo pieni, vuoden vanha Siiri.


Eipä tässä tänään muuta. Pää on ollut kipeä melkeen koko päivän, oli bilsan valmennus, opin viimehetken tietoja, luin matikkaa, näin lindaa, hommasin duunivuoron.. Väsyttää ihan pirusti (tänään aikainen herätys, enkä saanut illalla unta..) Mutta ei sen ihmeempää, normaalia abiturientti elämää(?)

See you later (alligator)

Kommentit