Katti!

Heipsan. Tässä vielä pari kuvaa siitä kattimakkosesta joka meillä oli hoidossa. Huomaattehan menneen aikamuodon, oli. Valitettavasti katin oli pakko lähteä kotiin tänään. Olisin kyllä mielelläni ottanut sen vähän pidemmäksikin aikaa, niin suloinen kun oli! Huomasi kisusta, että se oli alkanut kotiutua, kun tänäänkin aamulla veti sellaista rumbaa ympäri kämppää, ettei paremmasta väliä :)

Näissä kuvissa ei ollut oikeen mitään ihmeellistä, joten jälleen kerran (viimeksi joulun alla) ajauduin vähän picasan kautta muokkailemaan näitä kuvia. Pakko myöntää, että muokatut kuvat mielytti paljon enemmän silmää. En teidä miksi, mutta jokin niissä väreissä kiehtoo mua! Mutta, painiakseni samassa sarjassa kuin ennen; en tykkää kuvien muokkauksesta, sillä musta se on huijausta! :D Mutta tässä on nyt pari muokattua kuvaa mukana. Ja vielä näin yleisesti mainitakseni, en muutoin ikinä muokkaa kuviani, jollen ole sitä erikseen maininnut, joten kaikki täällä blogissa esiintyvät kuvat ovat muokkaamattomia, jollei toisin mainita :)

Yksi syy siihen miksi en muokkaa kuvia on se, että otan aina niin paljon kuvia, että niiden muokkaamisessa (edes noiden värien suhteen) kestäisi niin pirun kauan, ja koska olen laiska, en jaksa istua ja miettiä ja muutella kuvaa. Ja noh, kuten jo mainitsin, se on musta huijausta! :D 

Siiri (muokattu)

Se näki koiran (muokkaamaton)

<3

vahinko wannabee taiteellinen kuva :D (muokkaamaton)
 Sitten löysin sieltä hienon ominaisuuden, jonka avulla sain laitettua muokatun ja muokkaamattoman kuvan vierekkäin. OOoo, kuinka mageeta onkaan se? :D (kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi, en tiedä kuinka paljon ne suurenee, mutta toivottavasti edes jonkin verran, niin että näkee kunnolla)


Ette varmaankaan arvaa, että meitsi on kautta aikain (melkein) ollut hurahtanut noihin pyöreihin reunoihin ;)


Lopuksi vielä muokkaamaton lipaisukuva :) Voi toista, se oli iha mustana kateudesta kun kuvasin kattia, enkä huomioinut hänen korkea-avoisuuttaan lainkaan! Mikä vääryys!
Tämä päivä onkin pääasiassa mennyt matematiikan valmennusmateriaalin parissa väkertäessä, pidin nyt tällaisen luovan tauon koneen äärellä, ja kohta englannin ja biologian pariin. Uhg, kyllä, on pakko vaikkei haluais!

Kommentit