uusi ulkoasu.

Kovinkohan moni siitä edellisestä ulkoasusta piti? Noh, en mä ainakaan! En jaksanut (ja mitä ideaa siinä edes olisi) pitää blogia jonka ulkoasusta en edes itse pidä, saati sitten te raukka-parka -ihmiset, jotka jouduitte sitä epämääräistä ja -onnistunutta töhettystä katselemaan. Noh, väsäilin tässä taas niskat kipeenä uutta ulkoasua. Värit on tälläerää keväiset; vihreää.

Eipä muuta, otetaan siis varaslähtö kevääseen ainakin täällä blogin puolella. Tässä samalla dataillessa kattimakkonen hyppäsi syliin nukkumaan ja vaatimaan rapsutuksia :) Kun yritin webillä kuvaa ottaa niin kisu rimpuili ja pyrki pois, mutta heti kun suljin kameran se asuttui jälleen aloilleen :-D Voi noita kissoja! <3



Eipä muuta, kuin että hyvää päivänjatkoa teille! Tämä tyttö lähtee syömään (nälkäisenä duunipäivän jälkeen, ja tärkeysjärjestyshän on; ensin blogi, sitten ruoka... vai miten se meni?)

Katsotaan kuinka kauan tämä innostus tähän ulkoasuun jatkuu ;) Mitäs te tykkäätte, jos tykkäätte. Kommentoida saa vapaasi jos haluaa :-)

Kommentit