Operaatio Hyvä Olo

No heipsan keiksan kaikille. Huomenna meikäläisellä on herätys jo klo 7, kun pitää mennä normaalilla mittapuulla "ihan sika aikasin" töihin ja käyttää koirakin vielä aamulla. Mutta tässä nukkumaan mennessä meikäläisen päässä rupesi taas vaihteeksi pyörimään niiiin moni juttu, että oli ihan pakko tulla jakamaan joitain asioita tänne blogin puolelle myös. Anteeksi nyt kuvatun postaus, mutta meikkiksen on vain ihan pakko saada mustaa valkoiselle.

Ajattelin siis aloittaa Operaatio Hyvä Olon. Tähän operaatioon kuuluisi pääasiassa herkkujen lähestulkoon totaalinen poisjättäminen. Poikkeuksen suokoon satunnaiset leffapopparit sekä jäätelö. Mutta sipsit, karkit ja suklaa nyt jäisi ainakin pois. Myös kakut ja leivonnaiset ovat sallittuja, mutta vain kakkukahvien, synttäreiden tai kyläilyn yhteydessä. Eli itse ei saa alkaa mitään leipomaan.
Yksinkertaista... No ei. Mutta meikä ei olekaan se maailman yksinkertaisin ihminenkään...

Lisäksi mukava juttu voisi olla myös jalkojen piennnys operaatio. Tällä viittaan pääasiassa sisäreisissäni olevaan läskikerroksen, joka tekee jaloistani ruman ja isot näköiset ja jolle voisi olla mukava tehdä jotakin... Muita korjattavia ruumiinosia ovat myös pömppömasu, selkäläskit, jenkkakahvat, kamalat "kainaloläskit" (en tiedä miksi muuksikaan niitä voisi kutsua) ja sun muu. Mutta ajattelin että noihin jalkoihin voisi olla helpoin puuttua. Ja se voisi jollaintapaa ratkaista meikäläisen "mitkään housut ei ole koskaan hyviä sellaisenaan" ongelman.
Meikäläisellähän on suhteellisen lihaksikkaat ja varmaankin myös isoluiset jalat. Niissä on rutkasti työntövoimaa, mutta niiden ponnistusvoima on aivan säälittävä. Nyt meikäläisen pitääkin siis vain etsiä netistä joitain kivoja, helppoja ja kotitekoisia harjoitteita, joilla saada noista koivista vähän timmimmät. Ja jahka tuo kesä nyt joskus uskaltaa tulla, niin pääsen pyöräilemään töihin <3  muita hyviä harjoitteitahan olisivat vaikkapa juokseminen (plääh, vihaan sitä) tai rullaluistelu (liian vaikeaa, en osaa.. Lisäksi meillä ei ole ihan meikäläiselle sopivia luistimia)

Mutta pääasiana on siis kuitenkin tuo herkkujen jättäminen pois. Ei edes oikeasti laihdutus mielessä (sillä meikä syö kaikkea muuta herkkujen sijasta) vaan ihan vain sen hyvän olon takia, minkä saa kn elimistö ei ole tupatentäynnä sokeria ja rasvaa.

Ja mainittakoon vielä, että tämähän ei ole meikäläisen ensimmäinen herkkulakko. Katsotaan kuinka tuo nyt onnistuu, kun meillä on koko ajan töissä herkkuja tarjolla, ja houkutus on kova. Nyt juuri tällä hetkellä vain on niiiiin tympääntynyt ja herkkuja vihaava olo.

Se ensimmäinen viikko myös on helppo. Toinen tuottaa tuskaa ja kolmas myös. Sen jälkeen sen pitäisi taas helpottaa. Mutta viimeksi kun olin herkkulakossa se himo ei mennyt ohi. Minulla oli aivan hirveä herkkuhimo lähestulkoon joka päivä noin puolen vuoden ajan, kunnes tuli sovittu herkkulakko lopetuspäivä.

Aikaisempia herkkulakkoja, joiden kesto on ollut noin puoli vuotta (esim väli loppiainen-kesäloman alku sekä kesäloman loppu-joulu) minulla on ollut ainakin kolme. Saa nähdä kuinka tämä operaatio lähtee käyntiin.

Nyt on mustaa valkoisella. Mitään tiettyä lopetuspäivää ei nyt sovita, ja katsotaan onko meikäläisestä enää mihinkään lakkoihin.

Operaatio Hyvä Olo alkakoon.

Juu, ja huomenna on siis aivan ihana lähemmäs kymppituntinen työpäivä.. Ja herätys on tuossa vähän päälle seitsemän tunnin päästä. Mutta meikäläisen oli vain pakko päästä jakamaan tämä ajatus teidän kanssa. Seuraavan kerran bloggailun merkeissä pelaillen varmaan aikaisintaan tiistai aamuna tai keskiviikkona. Silloin varmaan lisää ajatuksia aiheesta... :)

Kommentit