Tyhjää ja Hiljaista

Täällä kirjoittelee taas superp*ska bloggaaja. Maaliskuuta on kulunut jo kaksitoista päivää, ja täällä blogissa on julkaistu ainoastaan kaksi blogitekstiä. Hyi minä. En osaa sanoa, millaisessa omassa pikkukuplassa nykyään elän, kun en edes vaivaudu kuvaamaan mitään.

Iipu on nyt virallisesti parantunut hammaskivenpostosta ja syö jo kovaa, turvottamatonta ruokaa normaalisti.
Koiruuden korva- ja naama- ja peppukarvat myös sheivattiin. Tai noh, korva- ja naamakarvoja nypittiin. Mutta nyt piski on niin timmin näköinen. Ainakin pepustaan. Lisäksi se näyttää ehkä hiukan enemmän borderterrieriltä, kuin snautserilta..

101_0953


101_0958
Edelleen näkyy tuossa toisessa etutassussa tiputuskalju :)


Jotta eron huomaisi paremmin kannattaa verrata tätä kuvaa edellisen postauksen karvakorvakuviin.

Meikäläsen elämässä ei ole sattunut mitään kummallista. Viikonloppuna oltiin kummitytön 2 vuotis synttäreillä ja lauantaina käväisin Horse Fair messuilla auttelemassa kaveria. Oli ihan superkiva päivä! Lauantai illalla käytiin taas toisen kaverin kanssa katsomassa Pitch Perfect. Meikäläinen on nyt viettänyt pitkää viikonloppua. Olin töissä viimeksi perjantaina ja huomenna alkaa taas. Olen myös saanut hiukan enemmän selkyyttä siihen minne aion nyt hakea ja suunnitelmat rupeaa selkeytymään päässäni. Ykkösenä on edelleen se puheterapia ja sain jostain ihan puskista hiukan enemmän intoa sen lukemiseen. Kyllä mun on nyt pakko päästä sinne!

Ainiin, ja iita sai ihan superihanan pannan tuolta Horse Fairiltä! Ehkä meikä linkaa siitä joskus vielä kuvan tänne! Jahka koiralta nypitään turkki kokonaan, pääsee panta paremmin oikeuksiinsa. Nyt se uppoaa paksuun niskakarvoitukseen ;D

633317514784490542


Epic_Fail_by_GigaBowser86


Ja vielä mainittakoon, että karkkilakko jatkuu edelleen. Puolitoista viikkoa takana. Vielä ei ole ollut kovinkaan kamalaa. Katsotaan kuinka käy tämän toisen ja sitten kolmannen viikon kanssa ;)

Tsemppiä kaikille koulujenhaun ja kaiken muunkin suhteen. Ehkä tämä elämän suunta tästä kohta selkiää..

Kommentit