Kevättä Kuulumisia

Hups, blogi on jälleen jäänyt vähemmälle huomiolle tässä kaiken "kiireen" keskellä. Yhtenä iltana avasin jo tämän kirjoitussivun ja aloin kirjoittamaan siitä, kuinka mahtavia kavereita minulla on, mutta kadotin ajatukseni ja kaikenlaisen punaiseen lankaan viittaavan idean kesken kaiken, joten yksinkertaisesti vain kumitin kaiken ja jatkoin elämääni.

Seuraavissa postauksissa saatte jälleen ihailla lisää kuvia Iitasta, otettiin nimittäin uusinta viimekerralla niin huonosti menneelle kuvaussessiolle - huomattavasti paremmin tuloksin.

Tässä postauksessa kuitenkin keskitytään kuulumisiin, että mitäs se neiti on tälläkertaa ehtinyt kuluvien viikojen aikana tehdä, sillä edellisestä postauksesta on kymmenen päivää ja edellisestä kuulumispostauksesta on huomattavasti enemmän.

♦ Kävin katsomassa Fast and Furious 7, joka oli positiivinen yllätys. Odotin jotain niin paljon huonompaa, mutta sen sijaan sain ihan kohtuullisen hyvän, täynnä kliseitä olevan pätkän, jota katsoessa meikäläistä yleisesti vain nauratti. Ja nämä olivat siis kehut. Yleensä elokuvien kanssa käy näin - ne leffat mitä odotan innolla ja joita kohtaan minulla on suuret odotukset, ovat mielestäni hirmuisen tylsiä tai jollain tapaa huonoja, kun taas ne joita menen katsomaan hiukan "hälläväliä, tää on kuitenkin huono"-asenteella, osoittautuvat välillä ihan hyvikisikin. EN kyllä sanoisi Fastiä mitenkään hyväksi tai laadukkaaksi elokuvaksi... mutta...

♦ Osallistuttiin parin luokkalaisen ja yhden "vanhan" kaverini kanssa Laitakadun Approon ja saatiin ihan hirmuisen ruma merkki. Merkissä oli vähänniinkun kuva lihavasta, aivan liikaa juoneesta meikäläisestä, juuri sellainen mamma, joka niissä Kallion baareissa vakkarina istuu. Merkki sijoitettiin haalareissa "tapahtumalahkeen" takapuolelle, heti ruman ja persoonattoman Limeksen Appron merkin viereen :D

♦ Järjestin aivan ihanalle kaveriporukalleni villit ja erittäin kosteat tupaantulijaiskekkerit, jossa juoma virtasi, läppää heitettiin ja pelejä pelattiin. Yksi kaverini organisoi koko porukan baariinlähdön aivan mahtavalla tavalla - muutoin ei oltaisi varmaankaan päästy mihinkään. Tanssittiin, laulettiin ja juotiin baarissa ja illan lopuksi viimeiset bilehirmut kävivät MegaAuki Grillillä syömässä yöpalaa. Essin kanssa suunnattiin sitten vielä takaisin allekirjoittaneen luokse ja lopulta nukahdin (vahingossa) omalle sohvalleni, Essin vallatessa sänkyni :D Siivo oli hirmuinen seuraavana aamuna, sillä kämppä oli aivan hirveässä kunnossa. Loput kyseisestä viikonlopusta hengasin porukoilla ja katseltiin veljen kanssa Vampire Diaresia - ollaan tällähetkellä 5 tuotantokaudella!

♦ Kävin luokkalaiseni kanssa Merkkimarkkinoilla ja mukaan tarttui muutama merkki liikaa. Meno on kuin ala-asteella: silloin tuhlattiin viikkorahat tarroihin ja muuhun krääsään, nyt taas merkkeihin (ja muuhun krääsään).



♦ Eilen meillä oli Väriestejuoksu Helsingin Kaisaniemessä. Tapahtuma oli todella hauska ja ikimuistoinen! Allekirjoittanut näytti siltä, kun olisi raadellut ja syönyt smurffin. Aiheutettiin suurta hämmennystä myös kaupassa käydessä.. Ja junassa.. Itse olisin toivonut hiukan sporttisempaa menoa kaikilta osallistujilta. Lenkki oli tosissaan 5 km pituinen ja sille oli sijoitettu kymmenen estettä, jotka piti ylittää. Viideltä esteeltä päälle heitettiin värijauhetta. Suurin osa "juoksijoista" käveli. Ja käveli vielä niin leveästi, etteivät halukkaat päässeet edes juoksemaan ohi. Itsellä koko juoksu meni pääasiassa rupatteluksi ja hitaaksi hölkäksi, mutta ehkä se ei haittaa.. Juoksussa ei sissaan oteta aikaa ja sen on ns. hyvänmielenjuoksu. Eihän tämä hidas tahti sinällään meikää haitannut, mutta olisin aina halunnut pinkoa vähän kovempaa ;) Lisäksi tapahtuman lähtö ja narikka oli aika huonosti toteutettu (päästiin lähtemään varmaankin 10, jollei 15 min myöhemmin, kuin kuului ja lähtö oli sekava. Ja narikka... ei siitä sen enempää). Mutta kaiken kaikkiaan, saatiin juoksu juostua ja oli HAUSKAA!

Illalla tehtiin sitten After Run dinneri (uunolohta, parsaa, perunamuussia) ja korkattiin viinipullo ja pari sidukkaa (todelliset fitnesskimulit siis). Pari kaverusta lähti sitten niihin ihan oikeisiin After Run bileisiin, meidän muiden jäädessä heittämään paskaakin paskempaa läppää, venyttelemään ja lopulta meikäläinen jopa paistoi meille lettuja. Kotiin lähdin siinä kahden aikoihin ja nyt sitä ollaan tässä.


♦ Vapun jälkeen meillä alkaa koulussa ensimmäinen harjoittelu! Jännää ja ihan sika mukavaa - päästä viimein tekemään jotain. Ja nähdä, että mitäs se toimintaterapeutti sitten oikeasti tekee.

♦ Viellä muutama päivä, niin meidän matkaan on enää kuukausi! Katsotaan miten saan matkan aikana päiviteltyä yhään mitään blogiin, mutta instagram varmasti reissussa päivittyy useammin.



Ja tässä vielä ensimakua seuraavista postauksista:

DSC_0206
IITA TOIVOTTAA KAIKILLE LUKIJOILLE HYVÄÄ KEVÄTTÄ JA ALKAVAA KESÄÄ.
 

Kommentit