Kiireettömät aamut

Olen niitä ihmisiä, jotka rakastavat kiireettäömiä aamuja, kun saa nukkua pitkään, rauhassa puputtaa ruokaa nassuun, kuunnella musiikkia, selailla blogeja. Tänään aamulla sain tehdä kaiken edellä mainitun: Nukuin niin pitkään, kun halusin. Söin aamupalaa rauhassa keittiön pöydän ääressä istuskellen, musiikkia kuunnellen ja nettiä selaillen. Nyt istuskelen edelleen yöpaita päällä olohuoneessa ja päätin jakaa teille tämän aamun ihanuuden.

Viimeiset ties kuinka monta viikkoa ovat olleet ihan mielettömän kiireisiä. Meikäläinen on painanut menemään kuin viimeistä päivää, joka päivälle on jotain ja ties kuinka paljon on jäänyt tekemättä - vain sen takia, että ei vaan millään ole aikaa tai jaksamista.

Minulla on ollut aikas paljon töitä ja etenkin pääsiäisloma meni töissä pitkää päivää tehdessä - ja ei jessus kun väsytti! Lisäksi meillä on koulussa pari viimeistä kurssia ennen harjoittelua, joten koulunpenkilläkin on tullut istuttua aika pitkää päivää (ainakin pääosin).

Blogillekaan ei ole ollut aikaa, ja jos aikaa löytyisi, niin en ole vain koskaan tiennyt mitä kirjoittaa. Asuntokin on aina jostain kohdin ihan vaiheessa. Nyt rupeaa sekin selkenemään ja enää olisi muutama diy-projekti tekemättä, mutta ne saavat odottaa.

Kaiken kiireen keskellä meikäläisellä kuitenkin on ollut aikaa inhota itseäni ja ulkonäköäni. Arg. En ole ehtinyt/jaksanut käydä salilla tai juoksemassa kui viimeksi... en edes muista milloin. Mutta ei tästä aiheesta enää. (kts. tämä postaus, fiilis on edelleen sama)

101_0477

Mulla olisi hirveä hinku kuvaamaan. Ja ottamaan myös tälläisiä posekuvia itsestä, Iitan kanssa tietysti. Jos sää jatkuu niin hienona, kuin nyt, lähden huomenna ottamaan Iitan kanssa kevätkuvia (kuitenkin vain Iitasta). Tämä blogi kaipaa nyt niitä valokuvia, eikä tätä meikäläisen päätöntä pulinaa.

Tänään kuitenkin keskitytään rentoon illanviettoon aivan ihanien koulukavereiden kanssa, kun järjestän heille tupaantulijaiskekkerit. Vinukkapullo on ostettuna ja naposteltavaa hommattu. En ole ollut tanssimassa ikuisuuksiin, joten tänään onkin korkea aika korjata asia.

Ja allekirjottanut lähtee ihan kohta juoksulenkille. 
Huomenna menen kooomaamaan porukoille ja illalla meillä on ratsastuksessa estetunti!

AIVAN IHANAA JA VAPAATA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 
Tämä mimmi niin nauttii tästä harvinaisesta herkusta ;)

Kommentit