Lomajuttuja2

Saa nähdä kuinka monta "Lomajuttuja" nimellä kirjoitettua postausta saan tämän (jäljellä olevan) kesän aikana kirjoitettua...

Minulla alkoi lomapartkakkonen. "Raskaan" ja "uuvuttavan" kahden viikon ja seitsemän työvuoron jälkeen. Huh, huh - kuinka jaksoinkaan. Viimeinen työpäivä viime sunnuntaina oli ihan super: Vuoro oli lyhyt ja sisälsi pääasiassa yli kaksi tuntia vain siivous, järjestely ja venailujuttuja, ei siis rankkaa ollenkaan. Muutoinkin tykitin ihan täysiä ja olin huippuasiakaspalvelija. Ja hymy oli hirmu herkässä. Sitä se loman tuoksu teettää ;)

Ehdin töitten ohella myös tehdä viikolla parin päivän reissun Tampereelle, Särkänniemeen, Classic American Dineriin sekä mökillemme. Mökillä käytiin kalassa - niin, meikäläinen kalassa! Ja söin hitosti metrilakuja, jota ostin Särkänniemestä. Ainakin kymmenen metriä. Ja ihan törkeän hyviä valkosuklaalla peitettyjä Oreoita, jotka näin btw olin voittanut vedossa!




Nyt lomapartkakkosen virallisesti alettua olen puuhaillut kaikkea kivaa kesäpuuhaa kavereiden kanssa. Maanantaina (eli eilen) kävin aamusta kampaajalla, jonka jälkeen startattiin Essin kanssa auto ja käännettiin sen nokka kohti Hankoa. Huippu seura, huippu eväät, huippu sää, kaunis ranta, kaunis Hanko. Aikas bueno päivä sanon minä. Sidukat biitsin terdellä. Raaseporin linnalla käynti. Autossa koko takaisintulomatkan laulaminen Suomipopin tahdissa (kuulosti varmaankin taivaalliselta). Naurua ja iloa. Ja mainitsinko jo, että ihan hitosti evästä.



Tänään startattiin jälleen auto, pakattiin itsemme ja tavaramme kyytiin ja jatkettiin "maakuntamatkailu" teemalla. Tälläkertaa suuntana oli Porvoo. Napattiin Essin kanssa mukaan myös meille lähestulkoonpaikallisopas, meikäläisen naapuri (kaveri). Vantaan harmaa sää vaihtui Porvoon aurinkoon. Istuttiin joen rannassa baarin "laivaterdellä" ja nautittiin vinukkalasilliset. Käytiin jäätelöllä. Ja kiinalaisbuffassa. Käytiin maauimalassa ottamassa brunaa ja uimassa. Sekä Brunbergin tehtaanmyymälässä, mikä oli pienoinen pettymys eikä mukaan tarttunut muuta kuin riisisuklaata.

Vantaalle päästyämme otettiin pikkuhetki lepoa ja syötiin vähän, minkä jälkeen suunnattiin pokemonhuntille.

Ihan kivasti lähti tämä lomapartkakkonen käyntiin.

Kommentit