Joululahjalista

Blogissani on perinteeksi muodostunut joululahjalistan julkaiseminen (täältä näet aiemmat joululahjalistat).
Ja koska perinteistä pitää pitää kiinni, niin myös tänävuonna julkaistaan joululahjalista.

Tänä vuonna joululahjalista on toimituksen editointiostaston laiskuuden takia visuaalisesti hiukan aiempia yksinkertaisempi. Mutta ehkä toimitus on yksinkertaistunut vuosien saatossa, koska sen silmää mielyttää myös tällainen erittäin pelkistetty ulkonäkö.


joululahjalista2016

Joululahjalistalta löytyy tänä vuonna hirmuisesti kaikkea kallista.

Cluse Minuit All Black kello on ollut allekirjoittaneen toivelistalla jo ties kuinka pitkään. Tai noh, "kuinka pitkään". Ostin viimevuonna itselleni joululahjaksi tuon Daniel Wellingtonin, mutta ruskea-kultaisena ei kelloa vain voi käyttää esimerkiksi hopeisten korujen kanssa. Ratkaisuna on siis ostaa hopeinen/hopean kanssa käsikynkkää kävelevä kello. Ja koska tykkään kaikesta erikoisesta, niin minähän en halua hopeista kelloa (Tai no, tuo oli valhe: haluan kyllä sellaisenkin). Minä haluan kokonaan mustan kellon, joka menee sitten hyvin kaiken kanssa.

Beats kuulokkeet. Testattuani eräällä huippu juoksulenkillä veljeni Beatsin kuulokkeita, olen kyseisiä ihanuuksia kuolannut itselleni ja kuulokkeet napsahtivat heti what i want listalleni. Joko valkoisena tai ruusukultaisena ;) Ja tiestysi Bluethootilla. Ei mitään piuhoja.

Sauvasekoitin tarvitaan tähän talouteen ihan sen takia, että pääsen tekemään smoothieita kunnolla. Minulla on lainassa ja säilössä kaverini blenderi, joka on aivan surkea :D Ja sauvasekoittiminen kuuluu olla sellainen laadukas, kallis ja rautainen, jotta sillä voi murskata myös jäätä!

Dyson pölynimuri (tai jokin muu pölypussiton imuri) meni ostoslistalle viime siivouskerran jälkeen - viime viikolla. Kun tuo minun tämänthekinen halpis paska imuri ei vain ole tarpeeksi tehokas ja hyvä. Sen imuteho on aivan olematon, vaikka olenkin yrittänyt paikantaa mahdollista tukostakin kaikkialta. Eli vink vink joulupukki ;)

Paulo Coelhon kalenteri vuodelle 2017. Tarvitseeko tätä enää perustella sen kummemmin? Tämä kalenteri on ollut toivelistalla siitä asti, kun tänne blogiin olen joululahjalistaa julkaissut. Vakkarilahja. Äidiltä.

Olen kuolannut SixDeucen urheilubyysia ties kuinka pitkään ja nyt olen viimein ajatellut, että voisin palkita itseni ja ostaa itselleni kyseiset byysat. Valitettavasit juuri ne pöksyt, mitä olen aiemmin ihaillut, ovat poistuneet valikoimasta ja eniten silmää mielyttää tämänhetkisestä valikoimasta nuo kaksi yksilöä. Etenkin nuo harmaat ;)

Ja Veeti (eli Veetin omistaja) haluaa hirmuisen määrän kissanleluja. Koska niitä ei voi koskaan olla crazycalladylla... eikun crazycatladyn kissalla liikaa. Koska kaksi korillista leluja ei riitä. (Pitääkö olla huolissaan, kun kissalla on enemmän leluja, kun joillain lapsilla?)

Kommentit