Itsenäisyyspäivä

Blogitaukoa on kertynyt nyt tyylikkään kuukauden verran, niin voin näin itsenäisyyspäivän kunniaksi palata ainakin näin hetkeksi näppiksen ääreen - vain tullakseni toivottamaan teille

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

DSC_0967 DSC_0971

Elämä on enemmän tai vähemmän riepotellut neitokaista viimeaikoina, eikä tässä suoriutuminen ole ollut mitään järin vahvaa, mutta kuten eilen mummolla käydessäni sanoin, niin "aina voi mennä paskemmin ja suunta on vain ylöspäin".

Blogitauko on monen tekijän summa, mutta päällimmäisenä syynä on se, ettei minulla ole oikein ollut mitään sanottavaa eikä elämääni kuulu mitään erikoista. Muutama erittäin huono kuva tädin murusta on julkaisematta - mutta ne nyt saattavat muutenkin jäädä julkaisematta. Ehkä pitää näin itsenäisyyspäivän kunniaksi korjata asia ja käydä photoshooteilla, kun sääkin suosii ;)

Joulu on ihan kulman takana ja tänään kalenteria selaillessa se iski meikäläisen tajuntaan ihan toden teolla. Enää muutama päivä koulua, opparisuunnitelman valmiiksi saaminen ja esittely sekä ruotsin tentit on koulujutuista edessä, niin olisi tämän vuoden kouhuohommat pulkassa. Jes! Kieltämättä aika voittajafiilis!

Ja kyllä, omasta mielestäni ansaitsen kyllä palkinnon tästä lukukaudesta ;)
Eli voitte odottaa seuraavaksi blogissa julkaistavaksi joko perinteisesti joulukuussa ilmestyvän meikäläisen joululahjalistan (*lähtee tekemään listaa*) taikka kuvia Bobista.

Ihanaa joulunodotusta.
Kai sitä saa alkaa jo hifistelemään.
Ensimmäiset piparit ja tortut on syöty jo aikaa sitten.
Ja ehkä sitä voisi vaikka laittaa esille kaikki joulukoristeet ;)


Kommentit