Huh, hellettä - Ruutin hellepäivän uinnit

Heips! Viimeisimmästä blogitekstistä on jälleen vierähtänyt jonnin verran aikaa, eikä me olla oikein tehty mitään ihmeellistä. Aivan ihanat helteet hemmottelevat meitä, ja olikos lainkaan yllättävää, että ne helteet alkoivat heti meikäläisen loman loputtua. Olen siis palannut takaisin sorvin äären töihin. Ja korkea aika olikin, tilin saldon perusteella :D Olisin kyllä voinut vielä kuukauden pidempää lomailla - jotenkin kolme viikkoa on niin lyhyt aika, että pääsin vasta parin viikon jälkeen lomafiilikseen, jonka jälkeen alkoi jo seuraava työviikko kummittelemaan ajatuksissa ja viimeinen lomaviikon nautinto menikin sitten siinä ;D

Työt aloitin rennosti ja minulla on ollut melko kevyttä, mutta syksyn pimetessä sitä varmaan joutuu varmasti painaa niska limassa hommia, joten nyt voin nauttia tästä auvosta hyvällä omatunnolla! Olen myös pyrkinyt kaikkien mahdollisten asiakkaitteni kanssa mennä ulos (jeij!) ja ollaankin joka päivä vähintään yhden onnettoman kanssa käyty ulkona puuhailemassa.

Eilen käytiin Ruutin kanssa iltapäivästä kotiin päästyäni lenkillä hiekkakuopilla ja Ruuti pääsi leikkimään veteen. Se on kyllä lämpimällä säällä turkkinsa kanssa niin nuutunut! Vaikka innoissaan se on joka paikkaan lähdössä mukaan, mutta siinä vaiheessa kun pitäisi oikeasti tehdä jotain, rupeaa vauhti hyytymään. Jonninverran siitä irtosi kuitenkin eilen liikettä, vaikka uimaan Ruuti ei halunnut eilen mennä. Hiekkamontuilla on vaihtoentona joko puoleenväliin lampea pitkä matala (jolloin Ruuti ei juokse vedessä kepin perässä niin kauas minusta ja muutenkin koira ilmeisesti epäilee, että pidemmällä on pakko olla syvää) tai yhden askeleen jälkeen äkkisyvä (johon pennulla ei myöskään ole vielä rohkeutta mennä). Muutaman kerran se joutui äkkisyviin kohtiin ja pääsi uimaan kuitenkin ;)

Ja ehkä ärsyttävintä oli se, että kaikki lähitienoon lapsiperheet olivat viettämättä kaunista kesäpäivää kyseisillä hiekkamontuilla, ja monella oli omat koirat mukana, joten jouduttiin olla melko tarkkoja siitä minne mentiin ja mistä mentiin... Muutaman hetken Ruuti kuitenkin pääsi nauttimaan vesikirmailuista.

Auringonvalo oli erittäin karu, joten kuvat ovat mitä ovat. Hirmu kauaa en edes jaksanut jostain syytä kuvata. Into kuvaukseen on ehkä hiukan laskussa, sen sijaan että vain kuvaisin Ruutia, niin haluaisin päästä tekemään sen kanssa. Olen myös uumoillut ensimmäistä asiakastilannetta Ruutille. Tämä tapahtuisi parin viikon päästä - jännää! :)

DSC_0363 DSC_0364 DSC_0365 DSC_0374 DSC_0377 DSC_0378 DSC_0380 DSC_0381 DSC_0383 DSC_0392 DSC_0393 DSC_0394 DSC_0396 DSC_0397 DSC_0398 DSC_0399 DSC_0400 DSC_0401 DSC_0413 DSC_0414 DSC_0415 DSC_0421 DSC_0430 DSC_0441 DSC_0442 DSC_0444 DSC_0464 DSC_0466 DSC_0468 DSC_0475 DSC_0477

Meikäläisellä alkoi juuri viikonloppu, joten pohdin tässä juuri mahdollista "rantakohdetta" minulle ja Ruutille, minne menisimme lenkille! Lauantaina meikäläisen elämässä tapahtuu ehkä pieni muutos, joka on ollut jo alkuvuodesta asti suunnitteilla ja muhimassa pääni sisällä. Saa nähdä kuinka asian kanssa käy, mutta kerron siitä sitten lisää myöhemmin. Etenkin jos tämä muutos tapahtuu. Jos muutosta ei tapahdu, niin olen ihan hiljaa ja palaan asiaan, kun uusi mahdollisuus ilmenee :)

Kommentit