Kajaani KV

Ruuti avasi näyttelyuransa viime sunnuntaina (13.1.2019) Kajaanissa, jossa järjestetään vuosittain Tamminäyttely. Samassa näyttelyssä oli seitsemän muuta islanninlammaskoiraa, joista kaikki narttuja. Näihin narttuihin kuului Ruutin äiti sekä kaksi siskoa.

Ruuti osallistui 11 kk vanhana juniorluokkaan. Näyttelyura alkoi erittäin lupaavasti huippu tuloksella ja erittäin hyvällä arvostelulla:

Erinomainen tyyppi. Kaunis pää ja ilme. Purenta ok. Kauniit silmät, oikea-asentoiset korvat. Kaunis ryhti. Kaunis ylälinja. Hyvä häntä. Riittävät kulmaukset. Kauniit rodunomaiset liikkeet. Kaunis väri, kaunis turkki. Miellyttävä luonne.


Tuomarina toimi Hanna-Riina Aho, joka palkitsi Ruutin tuloksella ERI1 SA SERT ja ROP.
Ainoana uroksena meillä oli siis "mahdollisuus saada kaikki tai ei mitään", ja tällä kertaa saatiin sitten kaikki! Allekirjoittaneelle rotunsa paras-tulos oli yllätys, sillä vastassa oli monta paljon kokeneempaa, vanhempaa ja valmiimpaa narttukoiraa ja olin varma, että vastustajamme vie potin meiltä... Koska onhan Ruuti vielä ihan vauva ;)

Lisäksi osallistuimme Rekikelin kasvattajaluokkaan tuloksella ROP KAS KP. Näiden tulosten perusteella pääsimme BIS kasvattajakehään sekä RYP kehään kisaamaan ryhmän parhaan paikasta. Ryp- tai kasvattajakehästä emme enää päässeet jatkoon, mutta kerta se on ensimmäinen allekirjoittaneelle isossa kehässä! Jännää! Minua muutenkin jännitti ihan hirveästi odottaa omaa vuoroa, mutta onneksi Ruuti on niin fiksu ja hyvin käyttäytyvä pentu (apua, kohta vuotias!) ja lahjoin sen nakeilla säyseäksi! ;)


IMG_20190113_140016
Ruutin edustuskuva näyttelystä uusien ruusukkeidensa kanssa! 

received_346322845958282
Ruuti ja VSP narttu
received_358379968289982
Kasvattajaluokassa. Ruutin emä Sofi on viimeisenä jonossa.
IMG_20190113_140008

Seuraavan kerran meidät näkee näytelmissä varmaankin sitten kesällä, kun Oulussa järjestetään Oulu KV ja Oulu NORD näyttelyt sekä kesällä islanninlammaskoirien erikoisnäyttelyssä Lappeenrannassa!

Nyt ollaan ilmoittauduttu uudelle nose work kurssille ja selvittelen juuri meidän kevään toko-treeni kuvioita. Myös agilityn alkeiskurssin käymistä olen hiukan miettinyt, mutta sen kerkiää "sitten joskus".

Kommentit