Vuoden 2020 tavoitteiden tilannekatsaus

Viime joulukuussa päivitin blogiin meidän tavoitteet tälle vuodelle. Tavoitteet eivät olleet mahtipontisia, mutta siitä huolimatta, näin lyhyesti sanottuna, emme saavuttaneet niistä mitään. Syynä tähän lienee kaikki koronan ja omistajan nyhveryyden välillä :D Noh, avatakseni tilannetta hiukan:

DSC_0181 IMG-20201019-WA0022 
DSC_0104 2020_07_27 biitsi 05

Meidän tk2 saavuttaminen jäi ihan totaalisesti omistajan nyhveryydestä. Käytiin kaksissa avoimen luokan kisoissa, mutta niistä jälkimmäinen oli sellainen henkinen turpiinveto allekirjoittaneelle, että meidän tokon treenaaminen jäi miltein kokonaan. Pisteenä iin ja perustelujen päälle, olimmehan me lisäksi päässeet rallytoko kurssille ja treenasimme täysillä niitä juttuja. LisäksiRuutin "tokotekemiseen" vaikutti syksyllä jonkin verran rallytoko (ainakin leikisti, omistajan jossittelulla), vaikka me melko vähäeleistä "tokorallytokoa" tehdäänkin. Ja nyt loppuvuonna, kun suunnittelin ilmoittavani Ruutin vielä yhteen kokeeseen, niin peruttiin ne koronarajoitusten tiukentumisten takia.

Myös BH kokeen suorittaminen jäi ihan omistajan neuroottisuudesta ja nyhveryydestä. Mahdollisuuksia tähän olisi koronasta huolimatta ollut useampi. Pelkään sekä pitkää paikallaoloa, että kaupunkiosuutta. Sillä meikäläisen huonosti koulutettu koira ei kyllä todellakaan kävele kaupunkiosuutta vetämättä läpi :D En teidä onko sillä oikeasti edes väliä, mutta kunhan nyhveröin.

Noseworkin kakkosluokkaan nouseminen jäi marraskuisten kisojen peruuntumisen, kiitos koronan. Mahdollisuus tähän tarjoutuu kuitenkin (toivottavasti) heti ensivuoden alussa!

DSC_0018 DSC_0859

MEJÄ kokeessa starttaaminen jäi omistajan laiskuudesta, treenaamattomuudesta ja haluttomuudesta käyttää yhteen kokeeseen niin paljon aikaa.

Suomen muotovalion arvo jäi saamatta, mutta tästä syytän koronaa. Minulla oli muutamat näyttelyt katsottuna (Oulu NORD ja KV sekä Jyväskylän NORD ja KV), mutta ne peruttiin koronan takia. Ja okei, olin myös laiska, joten en edes ajatellut ilmoittavani Ruutia niihin muutamaan pienempään näyttelyyn, joka tässä lähellä sitten lopulta järjestyi. 

Ylläolevasta syystä myöskään reissu Ruotsiin tai Norjaan näytelmiin ei toteutunut.

MH-luonnekuvaukseenkaan ei mahduttu. Yritettiin kylläkin :D


DSC_0408 lenkki29 DSC_0326 0062

Että hyvä me! ;) 

Parempi onni ensi vuonna! 

Palataanpa vielä tällä viikolla asian pariin meidän tämän vuoden saavutuksilla sekä tulevan vuoden tavoittein ;)

Kommentit