Ruuti tuore Suomen Muotovalio!

Kaikki postauksen kuvat on ottanut Emilia Laakkonen

Oulun Iloisen koiran näyttelyt!

Vietimme viime viikonlopun näyttelyhuumassa Äimärautiolla. Koko viikonlopulla oli yksi tavoite: saada Ruuti muotovalioksi. Toisena tavoitteena oli sitten saada aikaiseksi Uunolle mukava näyttelykokemus. Molemmat tavoitteet täytettiin kirkkaasti ja erityisesti Uunon osalta paremmin, kuin odotin. Eilen Emilia kävi sitten ottamassa Ruutista valiokuvat, mutta Ruutia ei juurikaan kiinnostunut esiintyä omien ruusukkeittensa kanssa. Parempiakin seisotuskuvia Ruutista on saatu, mutta... Herra muotovalio on nyt selvästi päättänyt jättää kaikki esiintymiset ja keskittyä muihin harrastuksiin ;)

ruuti mva


lauantai 10.7. Oulu KV, tuomarina Hanna-Riina Aho

Ruutille AVO-ERI

"Oikeat mittasuteet, kaunis pää ja ilme, purenta ok. Ryhti Ok, hyvä ylälinja, kaunis häntä. Riittävä rungon syvyys. Rodunomaiset liikkeet. Kaunis turkki. Toisessa takajalassa kaksoiskannus, toisessa vain yksi. Miellyttävä luonne."

214644785_174513538043204_7718177787666275581_n ruuti mva3 


sunnuntai 11.7. Oulu NORD, tuomarina Eli-Marie Klepp (Norja)

Uunolle JUN-ERI1 SA

"Double toes behind. A bit light eyes. Well set ears, nice depth & good body. Excellent tailset. Well musculated. Super bones. Typical movement. (jotain) in his summer dress. Very well presented."

Erityisen tyytyväinen olen Uunon esiintymisestä näyttelyssä. Se antoi käsitellä itseään tosi hienosti, seisoi nätisti, ravasi hienosti. Muutoinkin Uunolle erittäin mukava ensimmäinen näyttelykokemus! Tuomari käsitteli sitä mukavasti eikä häntä haitannut lainkaan meikäläisen aktiivinen namittaminen! Tulos erinomainen oli jopa parempi, kuin mitä luulin Uunon saavan. Tuomari vain ei tainnut hoksata, että kyseessä on lyhytkarvainen islanninlammaskoira, kun kirjoitti arvosteluun kesäkarvassa esiintymisestä. Vaikka onhan Uuno melko kevyessä tukassa kyllä muutenkin.

uuno 1v3kk uuno 1v3kk (2)

Ruutille AVO-ERI1, SERT, NORD-SERT, ROP -> FI MVA

"Beautiful male, good nose, correct ears, very good head, good brisket. Very strong in body. Wide & well musculed tight, correct tailset. Double toes behind. Very good coat. Moves correctly for the breed."

ruuti mva1 ruuti mva ruusuke1 ruuti mva ruusuke2 ruuti mva ruusuke3 ruuti mva ruusuke

Kommentit