Drawing

Jostain syystä sitä on nyt todella väsynyt. Kai se johtuu siitä, kun antaa itselleen luvan olla väsynyt - ei mun mihinkään tarvitse mennä, ei ole mikään kiire, nyt saa olla väsynyt ja nukuttaa. Sillä ei mua oikeasti väsyttäisi, jos en vain haluaisi olla väsynyt! (Okei, onko taas pikkasen epäselvää?) Ei nimittäin ole parina viime päivänä ollut näin väsy duunin jälkeen. Oli ihana päästä kotiin.

Heippa. Onko boonuskorttia? Kiitos. Seittemän nelkytviis. Kiitos. Moikka. Kassatäti kiittää ja kuittaa.

Sitten olisi vielä se maaginen koiran käyttäminen ulkona.
ps. onkos pikkasen ihana biisi? etenkin toi kertsi!


ja jotta heräisin tästä kamalasta koomasta, myös meikäläisestä ihan siak hyvä biisi!


Okei, myönnettäköön: kirjoitin tämän blogiteksitin kahdessa osassa. Tämän lauseen yläpuolella oleva teksti on kirjoitettu ennen 'herätystä' (lue: että  lähdin koneelta vetelehtimästä tekemään jotain enemmän tai vähemmän järkevää) ja tästä alaspäin sitä vastoin - aika itsestään selvää - sen jälleen kun tulin takaisin tekemästä sitä 'jotain järkevää'.

Juu, huomenta. Väsymys on mennyttä elämää. Aiemmin mainittu 'maaginen koiran käyttäminen ulkona' peruuntuikin postitiivisesti, kun veli sai jonkunsortin aivohalvauksen ja lähti koiruuden kanssa lenkille. Juuri sopivasti kolmekymmentä sekunttia ennenkuin olin itse lähdössä! Mikä tuuri!

Noh, tein siis tällaisen tuossa vähän aikaa sitten:
(kuvat ovat melkein samanlaiset, toinen vain hiukan lähempää otettuna :D)

Tää menee niin siihen 'sitten kun mä muutan..'-genreen ja alaotsikkona toimisi '..laitan tämän (ja ties mitä muitakin kuvia) seinälle'

Islanninhevoset, a3, hiili 2012


Alkuperäisen kuvan löysin jostain internetin ihmeellisestä maailmasta, ja tuo tänne katsova hevonen oli vain niin suloisen näköinen, että mun oli aivan pakko piirtä se :)

Kommentit

  1. ihanat noi pollet!
    ps. sun pitää vaihtaa toi sun infotekstin 18v. 19 veehen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii pitää! herranen aika! just vast vaihoin sen tohon "18" ja nyt pitää jo uudestaan vaihtaa! :D hyvä muute et muistutit ;) muuten siel ois varmaa viel pitkää paistattelemassa toi 18 ;D

      Poista

Lähetä kommentti