Kaikenlaista hömppää (pääasiassa piirrustuksia)

Meikäreikä kävi tänään kampaajalla leikkamassa kultakutrit lyhkäsiksi. Huomenna läjäytän teille kuvaa, muttä tänään en enää millään jaksa a) ottaa sitä kuvaa b) tehdä mitään muutakaan sen kuvan eteen, enkä myöskään c) jaksanut ottaa sitä kuvaa vähän aikaisemminkaan. Okei, oli taas mukavan "julia selkeää" - eli kukaan ei ymmärtänyt mitään. Pääpointtina oli kuitenkin siis se, että meikäläinen ei tänään ole kuvaa tästä uudesta tukasta ottanut, vaan sen kuvan räpsäisy siirtyy huomiselle. (Näin yksinkertainen asia ja se pitää sitten selittää niin monimutkaisesti ja ties kuinka monen mutkan kautta - huh huh, on se vaan niin rankka olla minä. heh)

Kampaajan jälkeen kävin kirjastossa ja sitten mentiin äitin kanssa jumboon (mikä ei alunperin ollut suunnitelmissa). Käytiin sitten suomalaisessa ja sieltä mukaan tarttui muunmuassa meikäläiselle joululahja (jeij, saan edes jotain hyödyllistä joululahjaksi), a3 paperia (joka oli lopussa) sekä ihan extemporee vesiliukoiset puuvärit (en ole ihan varma pitäisikö oikeasti sanoa vesiliukoinen kynä, mutta anygays, kyniä kuitenkin, sellaisia joilla voi piirtää, ja joita voi kivasti sörkkiä kestellulla pensselillä niin, että saa aikaan hauskoja leviämisefektejä!)
ps. eiks niin että leviämisefekti on yhdyssanna? Olin aluksi kirjoittanut sen erikseen, mutta kun lukaisin tekstin äkkiä läpi uudestaan, niin ajattelin korjata tämän kamalan virheen :D

Meikäläinen sitten tänään testasi näitä uusia kyniäni, ja pikkasen pitää vielä harjoitella, mutta niistä tulee kyllä tosi kivaa jälkeä. Noilla voi sisi joko piirtää ihan normaalisti kuivana, tai piirrosjälkeä voi sivellä märällä pensselillä tai paperin voi kastella ja piirtää siihen taas kuivalla kynällä päälle ;)

En tykkää meidän skannerin jäljestä ollenkaan, se tekee kuvasta jollaintapaa todella laimean (katkeroitunutta selittelyä, omat taidot ovat vain niin huonot, että helppohan se on syyttää skanneria, joka muka tuottaa huonoa jälkeä ;D) Mutta tässä tämä kokeilutyö nyt on:
Adios kesä, Cockerspanieli menneen kesän kunniaksi kukkaseppele päässä.

Cockerspanieli, vesiliukoiset kynät a4 2012
Viimeviikolla taas olin piirtänyt tällaisen: inspiraationa neljä elementtiä ja hiukan pieleenmennyt, kun puuvärit ei suostunutkaan toiminaan ihan niinkuin meikäläinen olisi halunnut ;D

Neljä elementtiä? puuväreillä a3 2012
 Ja tässä vielä vähän yksityiskohtia. En muuten muista, milloin olisin tehnyt noin montaa lohikäärmettä samalle paperille, joten sommittelussa tuli pikkasen ongelmia (:D) ja huomaattehan myös taiteilijan vapauden jättää tausta kokonaan tekemättä? Jostain syystä mua ei ole luotu taustoja tekemään. Tossa cockeri työssäkin oli vaan kauniin tasaisen vihreä tausta. Mut no can do.


Toivon todella, ettei tämä ole vain meikäläisen puolueellinen mielipide, vaan tosi: musta nämä molemmat työt näyttävät paremmilta livenä.

Mutta huomiseen siis!

Kommentit