Hjummailuu!

Heipsan! Meikäläinen sai osaksi ajaksi viime ratsastustuntia kuvaajan mukaan. Meikäläisen kamera vaan on astetta hankalampi tapaus, joten niistä kuvista ei kovinkaan paljon saanut irti :D Ei se mitään, siellö oli näitä taireellisia haamukuvia ;)

Ratsuna oli ihana Kaapo. Meikällä luki myös käskynä pistää hepolle gramaanit päähän, lie ollut poppis villinä ja tässä tyypille pieni kurinpalautus.. Noh, meikäläinenhän ei tykkää gramaneista lainkaan, niin suurimman osan tunnistahan me mentiin ne löysällä ;D Kuvista vain huomasi, että ratsastin kädet ihan tikku suorana aika usein, kun musta tuo kahdella ohjalla ratsastaminen vaan on niin vaikeeta. Onneksi ei sitä joudu kovinkaan usein tekemään.

DSC_0214
Happy rider säätää jalustimia :D

DSC_0216 fb
Molemmilla yhtä hölmö ilme ;)

DSC_0265

DSC_0269
SIellä niskassa liikkuu kaikenlaista kivaa ;)
DSC_0288

DSC_0289

DSC_0304
DSC_0314 fb
DSC_0315
Ahahahha minkä näköinen tuo kevennys oikein on! Härregyys :D

DSC_0349
Tehtävään keskittymisen sijasta voi katsoa kameraan ;)

DSC_0355

DSC_0357

DSC_0359
Ohjat tutumalla ratsastaminen on täysin yliarvostettua! :D

DSC_0375 fb
wohooo :)
Olisi sieltä kamerasta varmaan muutama muukin kuva löytynyt, mutta jostain syystä ne eivät tietään tähän postaukseen löytäneet. Kaapo on kyllä aika ihana :) Pitää varmaankin ottaa äiti joku kerta videokuvaamaan meidän koulutunti, niin huomaisi taas kaikki omat virheet :D

Kommentit

  1. jee jee kivoja kuvia vaikkakin aika samanlaisia :D -kirzibeibi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan ne. Siksi en enempää kuvia viitsinyt laittamaan. Mutta eipä tuosta kouluratsastuksesta oikein muunlaisia kuvia saakaan, kun tässä ei mitään kovinkaan taitavia edes olla x)

      Poista
  2. erittäin hienoja kuvia:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti