Sunnuntaihyppelöt prt II

Koin viime sunnuntaina erittäin positiivisesn yllätyksen kun menin tallille: meillä olikin toinen estetunti! JEE! Sama aika, sama paikka, sama ratsu, eri rata. Oli kiva päästä hyppäämään, etenkin kun heppa on luotettava ja rata helppo.

Meikäläinen menee ehkä himppaverran liian pitkillä jalustimilla, mutten vain millään jaksanut rupea kierittämään niitä, sillä jalustinremmeissä ei ollut tarpeeksi reikiä (laiska kun olen).

moiootihanhomo 448


moiootihanhomo 559
Näyttääpä hepo iloiselta hyppääjältä :D

moiootihanhomo 564

moiootihanhomo 566

moiootihanhomo 568
Jos nuo jalustimet saisi kaksi reikää lyhyemmiksi... ;D

moiootihanhomo 569

Lopuksi mentiin vielä yksittäistä okseria jota sitten vielä nostettiin hiukan. Vaikkei sekään kovinkaan suuri este ollut, en ole varmaankaan ties milloin viimeksi hypännyt jotain niin korkeaa!

moiootihanhomo 624
Tässä tämä pienempi versio. Ihanan lähellä tolpatkin toisiaan ;)

moiootihanhomo 671
Tämä kuva on meikäläisen lemppari näistä kaikista! <3 Helinä näyttää niin pieneltä ja söpöltä ja innokkaalta!

moiootihanhomo 673
Tehtiin mahtiloikka tämän huiman esteen yli, joka ei kuvissa näytä läheskään niin isolta, kuin miltä se meikäläisestä aluksi näytti :D Sitten kun saadaan tuohon esteeseen semmoiset +20 cm lisää korkeutta (ja vähän lisää pituuttakin) niin oltaisiin huomattavasti vakuuttavampia :D
Oli superkiva hypätä. Niinkuin tästä ihkutuspostauksesta varmaankin sai jo kuvan. Päästään niiin kovin harvoin hyppimään, että taidot ruostuu ja pahasti. Meikäläisellä olisi tosi kova hinku oppia hyppäämään (koska en osaa esteratsastaa) ja päästä hyppäämään isoja esteitä!

Kommentit