Look Into my Eyes...



... here you'll see - whay you mean to me
search your heart - search your soul - and when you find me there
you will search no more
Don't tell me, it's not worth tryin' for
You can't tell me, it's not worth dyin' for
you know it's true, everything I do, I do it for you

bryan adams - look into my eyes



Olen yyberinnostunut instagramin käytöstä, vaikkakaan kuvien tägäys ei meikäläisellä tällähetkellä jostain syystä toimi. Selailen aina macro kuvia ja olenkin törmännyt siellä useaan oteeseen silmä kuviin. Siitä innostuneena halusin itsekin ottaa sellaisen. Sopivaa mallia ei juuri siihen hätään löytynyt, joten päädyin ottamaan itse macrokuvaa omasta silmästäni. Meni varmaankin tarpeeksi vaikeaksi. Noh, eihän siinä voinut kuin mennä p*rseelleen, mutta kyllä meikäläinen sieltä sai aikaiseksi muutaman kuvatuksen. Eihän nämä mitään maailman upeimpia otoksia ole, mutta pahimpaan silmäkuvausvimmaan ihan tarpeeksi.
Kaiken lisäksi yksi asia mistä pidän eniten itsessäni ovat silmäni. Minusta ne ovat ihanan väriset ja iloiset. Niiden väri vaihtelee valon mukaan.

Kolme ensimmäistä kuvaa on otettu päivällä ennenkuin lähdin töihin, viimeiset viisi taas tuossa vähän aikaa sitten, kun tulin kotiin :)

DSC_1114

DSC_1112

DSC_1100

DSC_1160

DSC_1169
Sivukuvasta näkyy rumasti törröttävä yksinäinen (ja paakkuinen) ripsi! :D

DSC_1166

DSC_0019

DSC_0012

Ainiin, meikäläisen uusi mussu: Samsung Galaxy s3 tule huomenna! Huomenna mennään myös duunikaverin kanssa katsomaan Iron Man ja launtaina taidan viedä äitin katsomaan Jahtia Helsingin Maximiin. Se paikka on jotenkin nin "oldschool" ;)

Kommentit