Elossa ollaan!

Elossa ollaan ja reissusta on jo aikaa sitten selvitty. Tultiin siis viime keskiviikkona jo takaisin kotiin, mutta jostain syytä kaikenlainen aktiivisuus on (mites tämän nyt sanoisi lempeästi) kadonnut.

Lisäksi aktiivisuutta vähentää se, että äitini otti toisen kamerani (jossa suurin osa reissukuvista on) viikonloppuna mukaan mökille ja JÄTTI sen sinne (huoh, helvetin helvetti, sanon mä!) Ärsyttääkö ehkä vähän?

Tyyppi lupasi tuoda kameran mukanaan kotiin heti, kun seuraavankerran kun tulee takaisin (eli onneksi jo torstaina), saan sitten tallennettua kuvat koneelle ja tehtyä kunnollisen reissupostauksen.

Tässä kuitenkin muutama innostuksen herätys kuva, mitkä olen ottanut "kotiin jäänellä kameralla". Kuvat on myös hiukan muokattu, kun tämä nyt on taas näitä "täydennyspostauksia"

DSC_0062
Näkymää vuorille päin Hallgrímskirkjan näköalatornista.

Kaikki mitä suunniteltiin tekevämme reissussa, kerettiin tehdä. Oli upea ja käymisen arvoinen paikka, todella kallis vain. Meillä ylittyi matkabudgetti aika reippaasti... :D
Luonnon ystäville erittäin hyvä matkakohde. Itse Reykjavikissä ei oikeastaan tehty paljoa mitään, ei käyty missään museoissa tms. Hallgrímskirkja ja Perla olivat ainoat keskustassa käymämme "nähtävyydet". Mutta kaikesta tästä lisää sitten, kun saan kamerani (ja kuvat) takaisin mökkireissulta.

DSC_0178
Gullfoss - the Golden Waterfall

DSC_0167
Nämä kuvat eivät ihan anna oikeutta putouksille. Ne olivat todella isot.
Putous muodostuu kahdesta peräkkäisestä pienemmästä putouksesta. Kohina oli kova, ihania sateenkaaria, vesihöyryä kaikkialla. Upea!
Toivottavasti hahmotatte edes hiukan putouksen kokoa :)
Toisessa kamerassa olleihin kuviin mahtui kerralla koko putous. Omassa kamerassani oli kiinni niin pitkä objektiivi, että kuvien rajaus tuli aika tiukaksi..

DSC_0214
Hallgrímskirkja on Reykjavikin korkein rakennus.

Viikonloppuna saan sitten toivottavasti kirjoitettua viralliset reissupostaukset. Mutta luvassa on siis lisää kuvia mm.  Kultaiselta Kierrokselta, Islanninhevosvaelluksesta, Valassafarilta, ruuasta, ja maisemista.

Kommentit