Tänään Lähtee...

(Tässä aluksi pitää taas vuodattaa sama valitus- ja itkuvirsi, kuin aina ennenkin blogiteksteissäni: Blogi on jäänyt kirjoittamatta nyt koko tämän kuukauden ajan. En ole ottanut lainkaan kuvia. Halua ja intoa olisi kirjoittaa, mutta aiheita, saatika kuvia, ei vain löydy. Joten homma tyssäsi siihen. Ehkä tämä on vain superhuono aika tai hetki. Ken ties. Toivottavasti innostus löytyy taas pian. Ja niitä kuvia.)

Mutta...

...Tänään Lähtee...

Ei sillätavalla niinkuin siinä yhdessä biisissä. Mutta tänään siis koittaa (tuossa muutaman tunnin päästä) lähtö karunkauniiseen Islantiin, Reykjavikiin!
Olen odottanut matkaa kuin kuuta nousevaa. Ihana päästä pois täältä arjen keskeltä, vaikkakin vain muutamaksi päiväksi. (Takaisintulon hetki siis koittaa jo keskiviikkona.)

Seuraavankerran blogia päivitän siis joko Reykjavikin kamaralta, tai sitten vasta keskiviikkona täällä kotona.

(no mutta, tähän väliin voisi myös lätkäistä tällaisen "mitä minulle kuuluu" osion, jos siihen olisi kirjoitettavaa, vaan kun ei oikeastaan ole. Meikäläinen on pääasiassa käynyt töissä, töissä, töissä, töissä ja sitten vielä vähän lisää töissä. Vapaapäivät ovat kuluneet joko tekemättä mitään, juosten tai salilla. Kaksi viikkoa sitten pidin juoksussa viikon tauon, kun yhdellä lenkillä jalat olivat hirmu kipeät. Tauko oli ihan hyvä idea, en halua, että penikka iskee koipiin taas. Viikon tauon jälkeen mitään kipuja ei tuntunut enää. Olen käynyt myös palo- ja hätäensiapu koulutuksessa ja sitten vain ollut tekemättä mitään. Katsellut leffoja ja sarjoja yksinäni kotona. En ole edes kavereitani oikeastaan nähnyt. Eilen myös ostin "vahingossa heräteostoksena" itselleni Asicsen juoksukengät. Hups. Mietinpä vain, että kuka ostaa kalliit kengät vahingossa heräteostoksena. Sanoin ennen kauppaan menoa veljelleni jotakuinkin näin: et sit päästä mua sinne kenkäosastolle..)

Eipä muuta siis, kuin että hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Tää mimmi painuu hoitamaan pakkaamiset loppuun.

a

Tähän kuvaan sisältyy kaikki meidän matkasuunnitelmat: Reykjavikiin tutustuminen, kuumilla lähteillä käynti, Gulfoss, Islanninhevosvaellus, Blue Lagoon ja Whale Watching





Eräänä kauniina kevätpäivänä oltiin Iitan kanssa aamulenkillä...

DSC_2868


DSC_2863

... sen pituinen se!

Kommentit