Kuvapostaus - Kesäinen Aamulenkki

ps. näitä postauksia on ollut miljoona tämän blogin historiassa... kurkkaa mm.
 kuvapostaus - kevätpäivä (Tämä postaus on suora kopio tuosta postauksesta... ja huom: olin aluksi nimeämässä tämän postauksen "kuvapostaus - kesäpäivä".... mitä mielikuvituksen juoksua)
 kuvapostaus - lasten leikkihetki
 kuvapostaus - Iitaa juoksuttamassa
 kuvapostaus - syksy
 kuvapostaus - talvi 
 ja varmasi vielä monia monia monia muita, joita en vain äkkiseltä kaivamiselta löytänyt...

***

Sitten itse asiaan, elikkä joo. Keskiviikkona oli aivan mahtava päivä: nukuin pitkää, käytin Iitan varmaankin puolentoista tunnin aamulenkillä ja napsin muutaman ihan kelpo kuvankin. Jillasin ja söin ja illalla lähdin töihin. Ja sillee, aika perus meikäläisen päivä. Taisin jopa ehtiä ja pystyä ottamaan aurinkoa.

Mulla on teoria: aina kun mulla on vapaapäivä, on aivan kamala sää (sataa, on kylmä ja pilvistä). Kun olen koko päivän töissä, paistaa aurinko. Kun olen menossa töihin vasta illalla (kuten esimerkiksi tänään ja eilen) ja pystyisin nauttia auringosta ennen töihin menoa, sataa ja on pilvistä ja aika viileää. Ärsyttääkö vähän? On kuule arskan parempi paistaa sitten kun meikällä alkaa loma. Haluan ruskettua. Inhottaa olla tällainen vaalea kalkkilaivan kapteeni :D

Mutta, sitten itse asiaan, eli kuvapostaukseen.

Iita näyttää tällähetkellä niin lihavalta ja pyylevältä tuon hirmuisen pitkän pörröturkkinsa kanssa, sitten kun siihen vielä lisätään sen pienet rimpula chicken legsit (Iita has skipped a leg day), niin tulos on aika koominen.

DSC_0345

DSC_0360

DSC_0362
Tämä on yksi tämän kuvauskerran suosikkikuviani,vaikka Iitan naama hiukan epätarkka onkin...

DSC_0373
Pelkkää paksua ja lyhyttä kaulaa koko koira...

DSC_0381DSC_0384

DSC_0389DSC_0391

DSC_0414
Tässä tämä aiemmin mainittu chicken legs ilmiö...
On kyllä harvinaisen kaunis eläin, tuo meidän koira...
Lyhyt, paksu kaula, valtava tankkeri ruumis, rimppakintut ja sitten vielä ylpeänäpystyssä oleva häntä, joka näyttää niin lyhyeltä tässä...
Mutta se on vaan se karva mikä pullistaa...?

DSC_0422

DSC_0423

DSC_0426
Mitä kuvassa tapahtuu? :)

DSC_0434

DSC_0437

DSC_0442
Tämä on kaikinpuolin erittäin huono kuva, mutta katsokaa tuon koiran ilmettä!

DSC_0445

DSC_0477

DSC_0486

DSC_0487

DSC_0489

DSC_0500

DSC_0508

DSC_0509

DSC_0517

DSC_0535

Seuraavana vuorossa onkin sitten Iitan hampaidenharjaus operaatio -postaus. Minun piti tehdä se kuukausi hampaiden harjauksen aloittamisen jälkeen, mutta hupsis, juttu on taas jäänyt muutamalla kuukaudella.
Mutta lisää hampaista sitten kyseisessä postauksessa (joka kiinnostaa hirmuisesti varmasti kaikkia muita, paitsi koiraihmisiä...)


Muistattehan myös, että jos Iita kuvat on teidän ehdottomia lemppareita, suurin osa löytyy tägin "Iita" alapuolelta. Kyseinen tägi löytyy myös tämän postauksen tunnisteista. Tunnisteet löydät tuosta alapuolelta! (tekstinä jotakuinkin: Aiheena borderterrieri, iita, valokuvaus...)

Kommentit