Päivät seuraa toisiaan

Minun pitäisi varmaankin olla jollaintavalla aivan mahdottoman ihana ihminen ja kirjoittaa jotain todella valaisevaa ja ihanaa tänne teidän luettaviksenne. Niiin, niin sitä pitäisi. Mutta mun päälimäiset fiilikset ovat sitä sun tätä.

Olen iloinen hyvistä säistä, auringosta ja kalenterini on täynnä puuhaa, menoa ja meininkiä. Tämä viikko on/on ollut todella kiireinen. Ensiviikoksi helpottaa, mutta uskon, että saan ensiviikonkin osalta kalenterini hyvin täyttymään - ainakin tilanne näyttää nyt hyvin lupaavalta.

Tänään oli ihan mukana päivä töissä, vaikka sitä varjostikin se, etten pikaisesta etsimisestä ja avoimesta ja ennakkoluulottomasta mielestä huolimatta löytänyt sopivaa mekkoa itselleni viikonlopuksi veljeni ja serkkuni valmistujaisiin. Uusi yritys seuraa huomenissa.

Eilen oli myös ihan hauska päivä - juoksin, kävin puisto pizzalla ja jäätelöllä (ja jäätelöähän söin myös tänään, ja toissapäivänä ja sitä edellisenä ja...), ruokakaupassa (ja muistin melkein kaiken mitä piti ostaa), palaverissa töissä ja keilaamassa parin duunikaverin kanssa. Ja lisäksi katsoin yötä myöten monta Poliisit- jaksoa.

Tässä kuitenkin päiviäni jatkuvasti varjostanut asia:



Loppuviikon operaationa on painaa vielä huomenna innokkaana ja pirteänä töissä, etsiä huomenna ennen töitä se mekko (ja käydä juoksemassa), käydä veljeni valmistujaisjuhlassa, syömässä, perhetutun valmistujaiskaffella, elokuvissa sekä serkun valmistujaisissa (ja mahdollisesti jopa juhlimassa). Ja sitten olisi tiedossa ensi viikko, joka on erittäin kaveripainotteinen.

Kommentit