Turha Postaus 1

Herttileijaa, tässä ollaan porskuteltu melkeimpä koko toukokuu vailla minkäänlaista päivityksen poikasta tänne blogin puolelle... Oh fuck.

Viimeiset kaksi ja puoli viikkoa ovat menneet meidän ensimmäisessä harjoittelussa ja muutoinkin kaikenlaisen härdellin keskellä. Vaikkei allekirjoittaneella kauhiasti duunia ole ollut, olen kyllä lähes joka päivälle jotain mukamastärkeää puuhaa keksinyt.

Öh äh, mitä mä nyt kertoisin. Jotenkin tämä pakka on blogin suhteen levinnyt niin toivottomasti käsiin, ettei niitä ässiä taida kovin pian sieltä hihattoman topin sisältä (ainakaan järin smoothisti) kaivella...

Meillä oli tänään viimeinen päivä harjoittelussa ja huomenna on viimeinen päivä koulussa, kun kerrataan kaikkien harkkakuulumiset ja toivotetaan hyvät kesät. Sitten painun suoraapäätä kotiin valmistelemaan tupaantulijais-kakkukaffikutsujani, jonne tulee muutama sukulainen ja tuttu. Härdelli huomisesta alkoi jo tänään, kun kaupaan mennessä ei pikku lähikaupastani löytynyt kakkuun kaikista tärkeintä ainesosaa, joten koko kakku vaihtui lennosta. Huomenna sitten selviää, että mikä on kakun lopputulos. Tällähetkellä tilanne näyttää ihan lupaavalta.


Kirjotin tämän tekstin kohdalle aluksi jotain tarpeetonta sontaa siitä, mitä olen tehnyt tämän kuukauden aikana, mutta lopulta kysyin itseltäni: ketä kiinnostaa lukea sinun aamupuurostasi, iitan kanssa tehdystä kahden tunnin lenkistä ja kenkäsi juuttumisesta mutaan saati siitä, ettet ole yli kahteen viikkoon kokannut mitään ruokaa kotonasi. EI KETÄÄN.

Niinpä kumitin koko paskan pois ja sen sijaan kerroin teille että tein niin.
Ehkä meikäläisen seuraava blogipostaus olisi taas jollaintavalla järkevämpi.
Vaikka oikeasti se olisi aivan liikaa pyydetty. Jos kirjoittaisin jotain järkevää, blogini nimi olisi Lots of Smart Thoughts tai jotain vastaavaa... Mutta ei, blogini on Kauhiasti Kaikkea Rändömiä.


ps. tekstin otsikko turha postaus 1 on huijausta. allekirjoittanut on seonnut laskuissa siitä, monesko turha postaus tämä on.

Kommentit