Uuno Ruokapuro

Meille muutti Ruutin serkku, Uuno, sunnuntaina. Nyt vielä vähän tutustellaan pentuun ja sen ajatusmaailmaan. Ja harjoitellaan talon tapojen alkeita. Saa nähdä mitä tästä pienestä tirriäisestä tuleekaan... Tällä hetkellä pentu on osoittanut ihan mukavia nuuskuttelutaitoja. En ole ihan täysin vielä saanut pennun persoonasta kiinni, se on vielä melko ujo ja reagoi maailman ihmeisiin aivan täysin eri tavoin kuin Ruuti. Onhan se nyt ollut vasta kaksi päivää täällä uudessa kodissaan, kaikki on vielä uutta ja outoa, eikä pentu vielä malta täysin rauhoittua nukkumaankaan, vaan seuraa silmä kovana ihmistä minne ikinä menemmenkin.

Uunosta ei tällä hetkellä uumoilla samanlaista harrastustykkiä, kuin Ruutista, mutta saapa nähdä, miten tässä innostutaan, kun tutustutaan toisiimme paremmin. Mutta Ruutin nuoruusajasta poiketen, Uunopentunen saa rauhassa kasvaa isoksi pojaksi, ennen kuin sen kanssa aletaan tavoitteellisesti tekemään yhtään mitään. Tai näin meikäläinen ainakin tällä hetkellä ajattelee. Saa nähdä millainen harrastustykki pennestä vielä kuoriutuu :D

Tässä illalla koitin napata pennusta muutaman kuvan, mutta eihän näistä oikein mitään tullut :D 
DSC_0004
DSC_0008
wnb seisotuskuva mallia saksanpaimenkoira, pennen pissatessa :D
DSC_0029
DSC_0016
Penne on yllättävän ketterä ja motorisesti taitava :)
DSC_0038 DSC_0041 DSC_0044 DSC_0061 DSC_0062 DSC_0065 DSC_0081 DSC_0086
DSC_0097
Pentu on varmaankin onnistunut kynnellä tai hampaalla raapaisemaan Ruutia silmään, koska Ruuti siristelee toista silmäänsä ja se hiukan rähmii. Ollaan nyt hoidettu sitä vedellä sekä silmätipoilla. Ei tänään päästy päivystykseen, kun siellä oli niin kiireistä, mutta kokeillaan huomenna uudestaan.

Kommentit