#tb: Summermemories

Tämän postauksen kuvat vievät meidät ajassa takaisin, heinäkuun loppuun ja Uunon 4 kk korville. Pentu onkin tässä kuvassa 17 viikkoinen, vaikka näiden kuvien tähti onkin pikkukettu punaturkki, eli Ruuti. Kyseisenä päivänä kävimme siis aamusta Uunon kanssa tehosterokotuksilla, mistä haimme ystäväni Emilian ja ihanan lapinkoira Tuiskun mukaamme lenkille. Tarkoitus oli mennä Hailuotoon, mutta koska Hailuodon lautalle oli niiiiin julmettoman pitkät jonot, emme me "kärsivälliset sielut" jaksaneet odottaa, käänsimme auton nokan kohti toisia lenkkimaastoja. Ja lopulta saimmekin juoksuttaa koiria aivan rauhassa yksinämme rannalla. Emilia sai otettua Ruutista aivan mahtavia kuvia!

Näihin kuviin on hyvä palata viimeaikojen surkeiden sattumusten jälkeen. Kun kesä on enää vain lämmin muisto. NOh, oikeastihan meille kuuluu hyvää ja elämä rullaa mukavasti, töissä on pirunmoinen kiire aina sillointällöin, mutta onneksi elämään kuuluu välillä kaikkea mukavaakin. Olimme viime viikonloppuna kavereiden kanssa Rukalla ja kävimme kiertämässä Pienen Karhunkierroksen. Sessukat olivat mukana ja käyttäytyivät kautta linjan melko mukavasti. Ehkäpä ne ensi vuonnakin hyväksytään mukaan reissuun. Reissun jälkeen, ihan vain omistajan laiskuudesta, koirat olivat kevyemmällä liikunnalla - ja sehän taas näkyi meiningeissä. Näille ei vain sovi puolikasta päivää pidempi pershomeessa istuminen :D

Tänään minun normaalisti niin kiltit ja hyvin käyttäytyvät koirat olivat aivan kamalia (tai noh, Uuno oli. Ruuti oli oma adhd itsensä, mutta käyttäytyi kuitenkin asiallisesti!). Kaverini tuli meille treenailemaan koiriensa kanssa. Ruuti ja kaverini vanhin koira saivat tehdä hiukan noseworkkia, ja lisäksi Ruuti ja Uuno pääsivät molemmat tokoilemaan. Nosen teemana olivat korkeat ja matalat piilot. Uunon kanssa "tokoillessa" en vain jaksanut juurikaan tehdä mitään, tänään oikeastaan riitti se, että se malttoi keskittyä ja tehdä hiukan jotain kaverini nuoren koiran häiriössä. Ruuti taas teki ihan mukavasti kaverini koirille kaverina paikkista, otettiin hiukan ruutusulkeisia ja jääviä. Ruutin tehdessä joutui Uunopetteri olemaan häkissä, ja sehän ei pienelle paholaiselle sopinut sitten lainkaan. Lopputulema oli iso reikä kevythäkin ovessa. * Huah, sijoita tähän se facepalm emoji * Jospa sitä viimein saisi ostettua sen metallihäkin?

Muutoinkaan Ruutin pienet nosesulkeiset EIVÄT suurempaa luottoa luoneet viikonlopun kokeita ajatellen. Ja ajoneuvotkin on jäänyt nyt aivan totaalisesti treenaamatta. Huomenna varmaan pitää pieni nenän avaus ajoneuvoetsinnän ohjausta ajatellen tehdä kuitenkin sessukan kanssa, niin toivottavasti ei oteta mahdottomasti virheitä kisoissa :D Huomenna meillä olisi kimppatreenivuoro, mutta veikkaan että Ruuti pitää muutoin treenivapaan päivän, kisoja ajatellen. Joten Uunopetteri pääsee paikkaamaan veikkaa ja todistamaan omaa kaupunkikelpoisuuttaan. Ruutin kanssa pitää sitten käydä pitkällä "nollauslenkillä". Sillä on melkoinen rupeama viikonloppuna edessä, kun se itse kisaa kahdessa kokeessa ja toimii nollakoirana kahdessa muussa kokeessa.

Kaiken kukkuraksihan minulla auto on huollossa ja ajan tällä hetkellä anopin autolla. Kaipaan omaa "koiraharrastus" autoani. Tämän päivän häkkiepisodiakaan ei olisi tapahtunut, jos minulla olisi ollut auto! :D Ensi viikolla subbe on onneksi takaisin pihassa <3

Noniin, eipäs nyt valiteta elämästä enempää! Tässä näitä kuvia! Nauttikaa! Nämä ovat aivan mahtavia! Kiitos taas miljoonasti Emilia!

Kaikkien (paitsi viimeisen) postauksen kuvien © Emilia Laakkonen

2020_07_27 biitsi 01 
Tuisku, Ruuti ja pikku-Uuno
2020_07_27 biitsi 02 2020_07_27 biitsi 03' 2020_07_27 biitsi 04 2020_07_27 biitsi 05 
<3
2020_07_27 biitsi 06 2020_07_27 biitsi 07 2020_07_27 biitsi 08

On Uuno ehkä hiukkaisen kasvanut tässä kahdessa kuukaudessa!
DSC_1027

Kommentit