"huomenna mennään korkeasaareen, korkeasaareen, korkeasaareen"

Olin äitini ja veljeni kanssa eilen (20.6.11) Korkeasaaressa. Päivä oli semi lämmin, aika viileä kuitenkin, mutta ulkona pärjäsi farkuissa ja hupparissa (välillä oli jopa vähän kuuma). Mentiin jo aikaisin aamusta sinne. Kello oli jotain puoli kaksitoista kun tultiin ja kissapedot olivat yllättävän reippaalla tuulella. Yleensä ne vain makoilevat tekemättä mitään (niinkuin tiikerit tälläKIN kertaa). Laiskuus oli myös tarttunut muihin eläimiin. Mutta, saavuimme kuitenkin vielä, kun oli hiukan viileämpää ja aamun pilvet oli juuri väistymässä ja suuntasimme ensimmäisenä kissapetojen luokse. Se oli hyvä idea, sillä myöhemmin sinä päivänä ne olisivat varmasti vain nukkuneet piilosalla.

ps. kuvat saa klikkaamalla suuremmaksi (huom. kuvat eivät avaudu uuteen ikkunaan)


Emojellona oli vähän vaisu ja vain möllötti taka-alalla


Pikkujellonat olivat niiiin suloisia <3 Vain toinen niistä pääsi kuvaan, sillä oli näkyvillä siinä vaiheessa kun kuvailin leijonia. Toisen näin myöhemmin kun se kurkki aidan raosta kun oltiin kattomassa toista kissapetoa.




Isukki ravaili tosi coolina aidanviertä :)


Ruokaa pikkuselle että kasvaa isoksi :)



Amurinleopardi oli kanssa tosi aktiivinen. Yleensä kun käyn korkeasaaressa en edes saata nähdä koko eläintä. Nyt se pyöri häkissään ihan kuin se olisi odotellut jotain :D





Metsäkissakin oli aktiivinen. Sillä oli joku oma temppurata meneillään ja se hyppi ympäri häkkiä kiipeillen puhihin ja kierrellen :D


Viime vuonna sytyneet lumileopardin pennutkin taisi vielä olla paikalla. Ainakin nämä näytti tosi pieniltä yksilöiltä ja veikkaisin, että nämä ovat viimevuoden pennut. Ne olivat varmaankin saaneet ruuan jo aikaisin ja nyt ne vai lepäilivät.

Saimme myös nähdä kun kadelle (varmaankin nuoremmalle) amurinleopardille annettiin ruoka.









Pikkupanda on niiin syötävän suloinen


vähän kutitti


hedwig (näyttää todella murhaavalta) :DD


Tätä kotkaa veikkasimme koiraaksi ainakin sen koon perusteella (toinne oli paljon pienempi) ja se yritti napata kiinni toverinsa pyrstöstä



Tämä karhu kävi kaikilla häkin ovilla katsomassa josko se pääsisi sisälle ja vaikutti tosi pettyneeltä kun ei päässyt. Tässä vaiheessa rupesi olemaan jo aika kuuma ja kaikki eläimet pääasiassa vain nuokkuivat. Toinen karhuista istui vain varjossa ja mutusti lihanpalaa.


Kuuntelin kun siellä oli yksi lapsiperhe niin niiden keskustelua.
Poika: kattokaa siellä on bambi
Äiti: onks toi joku hevonen?


Masentunut. Naaraita ei näkynyt missään joten tämä gasellikoiras oli ilmi selvästi ihan masis.


Löysin kamelit :) <3 Ei sen puoleen pieni miinus oli, että ne eivät olleen dromedaareija, mutta kyllä kaksikyttyräinenkin käy :D


Ne oli muuten VALTAVAN kokoisia!!



Tämä ei ole laama, vaikka siltä näyttääkin, vaan guanko (http://en.wikipedia.org/wiki/Guanaco) joka on erittäin läheinen laaman sukulainen. Minun oli pakko saada siitä kuva sillä yksi kaverini fanittaa laamoja :D (mä fanitan kameleita ja se laamoja. täydellistä)

Paikanpäällä oli enää Art meets sand voittajatyö ja yleisön suosikki työ. (Ainakin ymmärsin näin, saatoin kyllä erehtyäkkin) Molemma toli UPEITA! En ymmärrä miten joku onnistuu tekemään hiekasta jotain noin upeaa!


Yleisön suosikkityö


Tämä oli (ainakin oman ymmärrykseni mukaan) voittajatyö.




Laiska laiskiainen syömässä :D


Tuksukin löytyi :D



Magnustit on syötävän suloisia, niillä oli jopa poikasia <3




Joku pöllö


Tirppa on tässä epäselvä, mutta toivon että se olisi tarkka, tämä on musta hasuka kuva :D



Harva pääsee ratsastamaan ketulla :D


Kiitos ja kumarrus tältä erää. Olin myöhemmin samana päivänä kaverini kanssa skobailemassa. Menimme käymään Haltialan tilalla ja sieltä tulee pari kuvaa tänne seuraavalla kerralla :)
Tärskyin Julia

Kommentit