lots of cats

Olenko jo maininnut että tykkään ihan pirusti kissoista?? :D No taidampa olla.
Kissaintoani ja sitä, että olen jo päälle kolme vuotta halunnut kissaa ei auttanut se, että sukuumme syntyi kissnapentuja. Meidän suvussamme on jo oranssi, valkomusta, harmaa ja kirjava kissa, joten se kissa, joka meidän perheeseen tulee (jos tulee edes joskus) täytyy olla erivärinen kuin muut.. jottei se mene sekaisin ! You know dyyds?

No, tämä Nelli kisu sai viisi pentua: kolme oranssia, mustan ja kirjavan. Ja (olen oikeasti surullinen sen takia) meille ei voi tulla niistä yksikään, sillä ne ovat kaikki liian saman näköisiä kuin muut. Kaiken lisäksi perheelle jää kotiin yksi oransseista kisuleista, emme me sellaistaKAAN voineet ottaa. Kaiken lisäksi että meille tulevan kissan pitää olla
a) erivärinen kuin muut suvun kissat
b) mieluiten ruskea (tai jokin muu niistä kissan värityksistä mitkä kyllä saatte joskus tietää)
sen on oltava myös mieluiten c) poika.
Ja tämä ainut kokonaan musta kissanpentu (oli sillä pikkasen valkoisa masussa) oli tyttö, ja kaiken lisäksi MUSTA... Ei meille mustaa kissaa voi tulla sillä no daa valokuvata mustaa kissaa?? Musta on erittäin epäotollinen väri valokuvaukseen. Jotta esim. kissan piirteet yms pitää valoituksen olla hidas, sillä muuten kissa näkyy vain mustana klönttinä, hidas suljinaika taas meinaa ylivaloittunutta taustaa... Liian nopea taas klönttikissaa ja tummaa ja tämä on vaikeaa. Okei, ehkei ole ihan oikein tuomita toista sen takia että se on musta, mutta noh, jotain asioita on vain vaikea selittää.. Ja koska tyttökissan leikkauttaminen maksaa ainakin kaksi kertaa saman verran kuin poikakissan (eikä me haluta mitään miljoonaa pentua) ja muutenkin ollaan päätelty että poikakissat on vähän sosiaalisempia niin me halutaan poikakissa...

Elikkä mä en saa kissaa :( edelleenkään..................
Mutta, se ei estä kissanpentujen valokuvausta.
Oltiin ekan kerran kattomassen kittenejä 28.5.2011, kun ne olivat noin viikon (???) ikäisiä pikku rottia.



nelli emo <3






mamin kainalossa (ainakin melkeen)


puss

Toisen kerran näimme kissanpennut viime viikonloppuna kun olimme mökillä :) Ne olivat kasvaneet vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaltavasti !! :)


oliver on jo iso katti <3


olskun pakoreitti x)



sorgge kuva on väärin päin mutta tää ei suostu kääntämään sitä :DD


aws ku toine voi olla nii sulonen! <3 Huomatkaa simmut on jo auki. Vaikkakin ne on vielä sellaset siniset, ettei oo iha tietoo minkä väriset niistä tulee sitte ku pennut on isompia :)



kaks pikkupoikaa :) (kolmas oli nukkumassa)


venyyyyyytys :DDD <3


i know i'm cute




leveä kuljetus



kamera vähän vääristi tämän tyttökisun värejä. Oikeasti väri on siis kokonaan musta mutta masussa on pikkusen valkosta.


enjoy terkuin Julia

Kommentit