joulupukki jo ovella kolkuttaa..

Hih, kolme päivää jouluun! KOLME! Viimeiset joululahjat ostettu, vaikkakin vain kolmelle ihmiselle ja ydelle koiralle oli ostattava.

Tein teille muuten tälläisen joulukortin, nyt kun viimeisiä päiviä vietetään ;)
Huomenna ohjelmassa on kouluun meno ja jotain joulujuhlan tynkää. Saadaan kait glögiä ja joulutorttu, ruhtinaallista! Sitten on ajotunti ja illemmalla voisi tehdä jotain hubaahubaa! Perjantaina meillä on piirakkatalkoot, eli lähimmän suvun (mummo, meidän perhe ja serkkuni perheineen) kesken valmistetaan iso kasa home made karjalanpiirakkaa (tilauksia EI oteta vastaan ;D)

Hih, tein tässä äsken hirveän teon. Nimittäin muokkasin kuvia. Toivotaan, että tästä ei tule tapaa, mutta näin joulun kunniaksi, heh ;)

Hyvää Joulua Kaikille Lukijoille! Olkaa kiltisti, että pukki tuo paljon lahjoja.
Jokainen pikkukoira uskoo edelleen joulupukkiin, vaikkakin pukki on ollut niin kiireinen jo monta vuotta, että on jättänyt lahjat vain oven eteen :>







Siinä muutama tonttukuva Iitasta, vuodelta 2008. Nyt olen ollut niin laiska (ja pääasiassa niin epäjouluisessa fiiliksellä) etten ole viitsinyt edes joulukuvia ottaa.. (Hyi häpeä!) Mutta nämä kuvat ajavat täydellisesti asiaansa.
Hyvää joulua ja tonttuterveisiä Korvatunturille, palaillaan :)

Kommentit