ratsastusta jälleen. (seuraavassa postauksessa on sitten jotain ihan muuta!)

noh nyt olisi taas jonkun verran kerrottavaa, mutta päätä särkee nyt niin jumalattomasti, että painun kohta suihkuun ja nukkumaan. Ehkä huomenna aamulla - menen vasta myöhään kouluun!

Nyt laitan teille vain pari ratsastuskuvaa eiliseltä, nämä ei sentään jää pyörimään jalkoihin.

Oltiin viikonloppuna Kisakalliossa koulun liikuntakurssilla ja viikonloppu oli erittäin liikunnan täytteinen. Oli tosi kiva kurssi ja mukana oli ihan huippu porukkaa. Kivaakivaa oli. Univelkaa tuli jälleen, sillä en vain pysty nukkumaan kun ympärillä on häiriötekijöitä (tarvitsen äänieristetyn huoneen jossa saan nukkua yksin, etten kuule ääniä.. :D) Eli sieltä on tulossa pari otosta ja sitten halusin itsestäni kuvia, joten passitin veljeni painamaan laukaisinta ja leikkimään kameralla, sieltä tuli pari muikeaa kuvaa, niitäkin sitten myöhemmin.

Mutta nyt, eiliseen ja ratsastukseen.
Tipo (Didsiz II)






Ratsuna toimi tällä kertaa Tipo, johon tykästyin kovasti silloin kun ensimmäisen kerran sillä menin silloin joskus kun vaihdoin hevosille. En ole Tipolla mennyt kuin viimeksi ennen kesää, ja hevonen tuntui ihan erilaiselta ja oudolta. Muutenkin tässä viimeisen kuukauden kipittäjähevosilla ratsatuksen jälkeen iiiiiiiiiisoja hiiiiitaita ja piiiiitkiä askeleita ottava hevonen ("laiva") tuntui aluksi erittäin oudolta ratsastaa. Muistelin muutenkin, että viimeksi hevonen olisi ollut paljon kuuliaisempi, yhteistyöhaluisempi ja eteenpäinpyrkivämpi.. Ehkä Tipostakin on nyt tullut ratsatuskouluhevonen (tai sitten sillä, tai mulla, ei ollut ihan paras päivä), sillä jarrut löytyi erittäin paljon helpommin kuin kaasu.



Huomatkaa hieno opettajamustaus :D


Ravia :D



Lopulta sitä vaihtiakin löytyi, ja tuli jopa ihan hyviä pätkiä. Videolta näki, että nyt kun mulla oli edestä hiukan erilainen (ei tipoa miksikään helpoksi taivutettavaksikaan kyllä voi sanoa, jonkun aikaa siinä meni, että hevonen lähti pyrkimään muotoon) hevonen kuin esim se Reetta, mun kävet pysyy paljon paremmin paikallaan. Reetan kanssa piti olla koko ajan pidättelemässä, ettei se kaahottaisi ja mä jäisin kuin nalli kalliolle :D

Laukka. Laukasta en jaksanut penkoa mitään tämän hienompaa kuvaa, sillä niitä ei oikein ollut.
Tipon laukka on aika nelitahtista, takajalat laahaa perässä, eikä oikein kerkeä muun ruumiin mukaan..
Laukka ei oikein missään vaiheessa pyörinyt kunnolla, kuin vain ihan pienissä pätkissä ja vasemmassa kierroksessa (oikea on varmaankin vaikeampi puoli tipolle, sama oli nimittäin väistöissä)



Miehekkäiden ja seksikkäiden joulunarujen paremmin laittamista.
(Otsiksessa ja turpiksessa oli kauniit vihreä-keltaiset  nauhat)


Loppukäynnit: Eteen ja alas, antakaa ohjaa

Lopulta mentiin jo melkein pitkin ohjin :)


Mutta huomiseen huomiseen, tää lähtee sihkuun ja nukkumaan (univelkaa pois)
Mulla oli äsken mielessä joku hieno ajatus, mutta unohdin sen ;D

Kommentit