Aakkostellaan

Tekisi tosi paljon mieli aakkoskarkkeja, joten tyydyn nyt siihen "elämäni aakkoset" (prt 2) tekemiseen. Edelliseen pääsee klikkaamaan TÄÄLTÄ. Toivon vain,ettei tästä tule ihan täysin kopio edellisestä ;-)
Yritän tehdä tästä jollain tavalla "syvällisemmän". tai sitten pinnallisemman :D 
Huomaathan, että kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla!

Australia: Paikka johon haluan kuumeisesti. Ihmeellinen ja omalaatuinen luonto, nähtävyydet, lämpö. Onneksi me ollaan menossa sinne. Sitä, milloin, en kerro : > Muutenkin matkustelu on lähellä mun sydäntäni. Tykkään käydä ulkomailla, nähdä ja kokea uusia asioita (ja tykkään lähteä kauas, kuten Australiaan, Thaimaaseen, New Yorkiin). Olen myös niin toiminnallinen, etten jaksa pitkää pelkästään löhöilyä. Olen sen verran seikkailunhaluinen, että haluan nähdä paikan alkuperäistä luontoa, ympäristöä, ihmisiä, maisemia ja "muitakin paikallisia juttuja". Haluan kuitenkin myös tehdä ostoksia, syödä hyvää ruokaa ja rentoutua. Haluan tehdä ihan kaupunkilomamatkoja ja käydä rantolomilla, mutta joskus haluaisin päästä esimerkiksi Islantiin ja vaeltaa ympäriinsä hevosen selässä... Toinen tähän sopiva sana voisi myös olla ajokortti (Alla pari kuvaa New Yorkista)

(the) Big Bang Theory: yksi mun lempiohjelmista, Rillit Huurussa. Olen sitä joskus hehkuttanutkin täällä blogin puolella (KLIK). Tykkään katsoa telkkaria. Syödä herkkuja, upota sohvannurkkaan ja vain löhöillä. Ottaa koira kainaloon. Katsella nauhoituksia, leffoja ja sarjoja. 

Camel: tämä tässä oli viimeksikin, mutta en oikein keksi mitä muuta kivaa voisin laittaa c:hen :) Kamelit on parjaita! Olen tässä jo varmaankin neljä vuotta diggaillut kameleita, itellenikin tuntemattomasta syystä. Haluaisin joskus päästä ratsastamaan kamelilla. Kamelit on myös mun tosi yleinen piirrustuskohde. ;D (onko tämä nyt sairasta vai sairasta?)

Dad: "wannabeepahistelusta" huolimatta voisin silti sanoa olevani isin tyttö ;) Perhe on muutenkin tärkeä asia, meille jokaiselle, vaikkei sitä lähes koskaan tule sanoneeksi. Viimeksi tässä oli Dodo, mikä on myös erittäin hyvä valinta! Toinen vaihtoehto voisi myös olla Disney.

Ennakkoluulottomuus: olen jonkin verran ennakkoluuloinen ihminen, minulla on stereotypioita, ihmisistä ja asioista, jotka yleensä eivät osu kohdalleen. Pidän myös turvallisuudesta ja "normaalista". Hiukan erilaiset asiat pistävät mietittymään, onko tämä nyt hyvä? Toisaalta taas kohtaan uusia asioita suht rohkeasti, ennakkoluuloistani huolimatta. Ennakkoluulottomuus on hyvä asia. Siitä huolimatta, vaikka ennakkoluuloinen olenkin (vai pitäisikö tätä kutsua turvalliseksi epäluuloksi?) olen erittäin suvaitsevainen ja ymmärtäväinen.

Facebook: vietän aikalailla liikaakin aikaa koneella ja facebookissa. Toisaalta, elämäni pyörii muidenkin asioiden kuin vain koneen ympärillä, joten en luettele itsenäni (ainakaan kovin pahasti) koneriippuvaiseksi. Tottakai vietän "luppoaikaa" (jolloin pitäisi olla tekemässä jotakin tärkeää) koneella. Hartiani tulevat kuitenkin todella nopeasti kipeäksi liiasta koneella olemisesta :)



Gebardi: erittäin kaunis eläin

Hevoset: jos jollekulle ei ole tämän blogin kautta selvinnyt, että pidän hevosista (ja yleensäkin eläimistä erittäin paljon), on se aikamoinen ihme :D 
 

Iloisuus: ilon säilyttäminen elämässään on yksi ihmisen tärkeimpiä tehtäviä. Tässä elämässä ei ole mitään järkeä, jos ei osaa iloita sen pienistä ja suurista asioista. Välillä tulee huonompia aikoja, mutta jokaisen meistä tulisi oppia nauttimaan niistä elämän pienen pienistä iloista: kun herätyskello soi ja huomaat laittaneesi sen soimaan puoli tuntia liian aikaisin ja saatkin nukkua vielä jonkin aikaa, kun puro alkaa solista keväällä, se ihana tunne jouluaattoaamuna... "Ilo on ihmisen siirtymistä pienemmästä suurempaan täydellisyyteen."

Jääkaappi: elämää suurempi sana, joka tiivistää elämän tarkoituksen (vai miten se meni)

Kissa: tarvitseeko mun siihen lisätä enää mitään? Joka kolmannessa postauksessa varmaankin mainitsen sen, että haluan kissan :D
 

Legenda suojelioista: aivan mahtava elokuva! (klik)

Matematiikka: (lyhyt) jonka ansiosta musta todennäköisesti tulee yhden ällän ylioppilas! Matematiikka on myös se yksi ainoista aineista, jossa olen oikeasti hyvä! (eläinten käyttäytymisen lisäksi)

Nauru: pidän nauramisesta, naurattamisesta ja omaan mitä paskimman huumorintajun. Toisessa ihmisessä arvostan suuresti sitä, että hän osaa nauraa (myös omille virheilleen). Minulla on aivan mahtavia kavereita, joilla on aivan uskomattoman paska huumorintaju. Jotkin inside jutut eivät vain koskaan kulu, ja niitä jaksetaan jauhaa vielä vuosia tapahtuman jälkeenkin.
"Aina ihmisen hymyillessä ja etenkin nauraessa, hän tuo elämään jotain tärkeää"

Onnellisuus: onnellisuus on mielestäni elämän perusta, ja jokaisen ihmisen pitäisi pyrkiä siihen, jokainen omalla tavallaan. En osaa selittää mitä onnellisuus on, mutta sanoisin kuitenkin näin: onnellisuus on sitä, että on tyytyväinen siihen mitä on. Pidän itseäni onnellisena, ja lisäksi en  edes jaksa olla onneton pitkään. Minun onnettomuuteni huomaa lähinnä siitä, että en jaksa puhua :D


Puheterapeutti: ammattihaaveeni, 
toinen vaihtoehto voisi olla Punainen kala: lempidrinkkini ;)

Qma: niinkuin viimeksikin. "Qma" on paljon kivempi tapa kirjoittaa "Kuuma" :D Oikeasti, mikä kiva sana voisi tulla kirjaimen q kohdalle??

Rakkauden filosofia: ehkä mahtavin kurssi koko tikkurilan lukiossa. Suosittelen kaikkia käymään: kurssin saa tekemättä paljoa mitään (kannattaa valita työskentelyryhmänsä ja kurssikaverinsa hyvin) ja kurssin loputtua, olet paljon paljon paljon viisaampi! 
ps. tämä blogi on käynnissä tuon kyseisen kurssin ansiosta, sillä meidän piti alkaa pitämään blogia, mutta kurssin loputtua päätin kuitenkin jatkaa blogin pitämistä, sillä jonkinlaisen valokuvauskanavan avaaminen oli jo pitkää houkutellut :)

Syksy: syntymäpäiväni ovat syksyllä (apua, musta tulee vanha!) ja syksy osaa olla kaunis vuoden aika, ainakin silloin kun ei sada!

Taiteilu: haluan välillä taiteilla sekä valokuvillani, että ihan "perinteiseen tapaan" piirtämällä.

Unelmat: jokaisella ihmisellä kuuluu olla unelmia, jopa sellaisia jotka eivät ikinä tule toteutumaan. Hyvä mielikuvitus ja unelias omatunto auttavat asiaa ;) Ilman unemia emme pyrkisi mihinkään, eikä mitään uutta syntyisi. (Kuvat eivät liity unelmointiin millään tavoilla, jollei päätä, että koiran ilme on unelmoiva?) :D


Valokuvaus: minulla on jo pitkään ollut säännöllisen epäsäännöllisenä harrastuksena valokuvaus. Tämä blogi on pystyssä pääasiassa siitä syystä, että pääsen jakamaan "valokuvauksen mestariteoksiani". Mielestäni oli nimittäin tylsää, että vaikka otan kuvia, ne eivät pääse minnekkään näkyville - well, problem solved. 
Olen sellainen "sunnuntaikuvailija" joka kuvailee silloin tällöin, vähän mitä sattuu. Välillä iskee jonkinlainen taiteellisuus puuska, toisinaan taas kuvailen vain muotokuvia iitasta.
En harrasta kuvien muokkaamista, sillä minusta se on huijausta, joten kaikki täällä blogissa julkaisemani kuvat ovat muokkaamattomia, jollei toisin mainita :)
Minä kuvaajana-postauksen voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ.


Wild at Heart (Viidakkoperhe): toinen aivan mahtava tv-sarja (tv1)

kello/herra/paikka X:  tuntematonta kuvataan muuttujalla x (ja jos mukana on toinenkin kellonaika/herra/paikka on hän/se sitten y. ;) Silkkaa matematiikkaa siis.

Ylensyönti: pidän syömisestä, ja ylensyönti onkin paheeni

Zen: Sisäinen rauha. Mun pyrkimys elämässä. En osaa selittää sitä, mutta siihen pyrin. Kun on sinut itsensä kanssa ja elää maailman yläpuolella. Hengellinen (ja muutenkin) oppi-isäni ja esikuvani on herra Lyn Cassady. Suosittelen katsomaan Vuohia Tuijottavat Miehet, pelkästään Lynin ja sisäisen rauhan takia! (hih, mulle tulee aina tosi hullu ja sekopää olo kun selitän sisäisestä rauhasta, haluaisin kertoa siitä teille kaikille, mutten vain osaa. Se on mun oma juttu, mihin pyrin.) Mainittakoon vielä, että sisäinen rauha ei ole pysyvä tila, vaan siihen on jatkuvasti pyrittävä, ja se täytyy löytää. Hyvää kirjallisuutta on mm. Eat Pray Love ja Alkemisti (klik) (klik)

Å: Ruotsalainen o ja sitä kautta ruotsi. Olen surkea kielissä, ja etenkin ruotsissa. Elämäni huippuhetkiä oli, kun sain päntättyä päähäni sanan självständighetsdag! Ette tiedäkkään miten hyvä fiilis mulla oli, ja osaan tuon sanan edelleen. (sarjassa: mitä todellisuudessa opimmekaan lukiossa)

Äiti: ollaan molemmat äidin kanssa aika samanlaisia: tempperamenttisia, aina oikeassa, kiivaita, äänekkäitä, oman arvontunttevia laiskoja valittajia. Meillä molemmilla on myös aivan kamalan kuuloinen nauru :D

Ööö? En jaksa keksiä tähän enää mitään. Nyt olen ollut liikaa koneella, hartioita alkaa särkemään! Tähän vielä muutama kyseenalainen kuva, joiden kuvatekstiksi joutaa tuo Ööö?


Tälläinen tämä aakkospostaus, tykkäsittekös? Jos joku innostuu, niin vapaasti saa tehdä myös ite, olisi kiva myös jos linkittäisitte mulle tekemänne postauksen, olisi nimittäin kiva lukea muidenkin elämän aakkosia :)


ainoastaan b, f, l, o (toinen) kuvat ovat googlen/weheartit kautta löydettyjä. Muut ovat omiani :)

Kommentit