korkeasaari

Oltiin eilen Korkeasaaressa. Tällä kertaa kavereiden kanssa. Eilen oli nätti sää, mutta eläimet oli aika vaihtelevasti aktiivisia. Näin varmaankin ensimmäistä kertaa ilvekset kunnolla :D Kuvia tuli aikalailla vaihtelevasti, kun en kovin aktiivisesti jaksanut kuvailla, ja aina välillä kuvasin taas yhtä eläintä miljoona ruutua :D Oli niin kirkasta, etten oikein nähnyt, mitä tuli napsittua, ja toivoin vain, että siellä olisi muutama onnistunut kuva ollut!

Viimekertaisen korkeasaarikäyntini kuvia (kesäkuulta 2011) voi käydä kurkkamassa TÄÄLTÄ.
Se on vielä mainittava, että aitaukset olivat mitäänsanomattoman kokoisia, verrattuna esimerkiksi New Yorkin matkan aikana käymäämme Bronxin eläintarhan aitauksiin (kuvia löydät TÄÄLTÄ Ei kannata pelästyä, sillä on muitakin matkakuvia, mutta hiukan kun skrollaa alaspäin niin kyllä ne eläintarhakuvat sieltä löytyvät!)




Ilveksen peppu


Ilvekset on musta todella kauniita, ja etenkin nuo niiden korvat ovat ihanat!




 Lasi heijasti ylempiin kuviin nuo siniset raidat, pahoittelut siitä.


Sillä oli tappava ilme (ja ison näköinen maha)
 Saukot olivat tosi söpöjä ja niille oli annettu paljon ruokaa, joita ne sitten mussutteli tyytyväisenä :)



Ja tottakai oli pakko etsiä Hedwik! Toinen Hedwik otti aurinkoa ja tämä toinen istui varjossa aivan aidan vieressä mietiskelemässä.

Tämä kuva on aika rändöm :D



Eurooppalainen versio biisonista (visentti)


Kotkasta tuli otettua paljon kuvia, koska se oli vain niin komea!






Saatiin sellainen vanha pappa ottemaan meistä ryhmäkuvan. Minä otin sitten niiden porukasta ryhmäkuvan. Tälläinen vaihto-operaatio ;)



Eläintarhoissa on se huono puoli, että nuo aidat on todellä tylsiä ja niiden "läpi" saa otettua kuvia todella huonosti. Tässä kuvassa oli musta vaan niin kuvat värit :D


Hepat oli kaikki vain tylsästi nukkumassa, ja se niiden pieni varsakin nukkui vain harjanteen takana emonsa vieressä, eikä siitä saanut otettua yhtään (järkevää) kuvaa.

Laaman sukulainen, guanko



Tämä aasi ja varispari oli niin suloinen. Aasi pääsi eroon talvikarvoistaan, ja varis sai pesäänsä mukavaa lämmikettä :)


Marsu





Magnusteille oli juuri eläintenhoitaja antamassa hiukan extra herkkuja ja otukset oli ihan onnessaan ja mussutti jokainen omassa "piilossaan" omaa herkkupalaansa.

"Feikki Timon"


Ei nähty kilpikonnia niiden aitauksissa, mutta tuollahan ne oli jonossa ;)
 Siirryttiin sitten katsomaan kanoja ja sen jälkeen riikinkukkoja. Riikinkukkojen jälkeen suuntasimme kotia kohti (mäkkärin kautta)








Jämähdettiin tosi pitkäksi aikaa tuijottamaan noita riikinkukkoja, sillä koiraat olivat todella komeina ja pörhistelivät koko ajan sulkiaan. Siksi näitä kuvia on noista kukoista aika monta :D

Juuh, ei sen enempää kuvia tällä kertaa. Toissapäivänä kävi kaverini ja tämän Wallu koira meillä lettukesteillä, niitä vaivaisia videolta kaapattuja kuvia tulee sitten myöhemmin!
Pitäkää hyvä pääsiäinen ja syökää aivan liikaa suklaamunia, kerran vuodessahan niitä on vain tarjolla!

Kommentit

Lähetä kommentti