sellanen kn special..

Jaa että sellaiset kisat. Oma ratsastus meni aivan totaalisen perseelleen. Tein aika tyhmiä huolimattomuus virheitä ja oli kaamea kiire. Unohdin radan. En ymmärrä kuinka se on mahdollista, sillä muistin sen vielä 30 sek sitten.. Hepo vauhkoontui (vain kerran, ja sekin oli tosi mummomainen vauhkoontuminen)
Materiaalia kisoista on, mutta en todellakaan aio sitä julkaista, niin kamalan näköistä meno oli. Lisäksi tuo hepan oma "pelästyminen" tuli puolessavälissä rataa, jonka jälkeen se kulki jäykkänä ja jännittyneenä nenä katossa koko loppu suorituksen.

Itseäni vain naurattaa oma sähläys :D Mutta seura oli mitä mukavinta. Oli aika vilpsakka ilma.
Jostain se kait on pakko aloittaa, olihan nämä mun elämän ensimmäiset kisat, ja kyllä se läpi meni sentään, rimaa hipoen ;)

K.N Special 51,6% 
tolla tuloksella ei kovin paljon ylpeillä. Parempaankin meistä olisi ollut, tiedän sen, ja ratsastus meni tosi huonosti. Mutta pitäähän niille muille antaa tasoitusta (vai miten se meni?)
Tänään illalla on vielä oma tunti ja pääsen ratsastelemaan mun kisapollella, josko se itsetunto nousisi nyt ja hepo menisi hienosti, edes tunnilla? ;-D

meidän hieno pomppu ;) Klikkaamalla suuremmaksi

Kaksi sekunttia ennen tuota edellistä kuvaa :D

Kommentit