W niin kuin Wallu

Juuh, niinkuin aiemmin (ainakin oman muistini mukaan) lupasin, niin mulla oli näitä kuvia essin ja wallun lettukesteilyltä. Wallu on siis kaverini sekarotuinen, vähän alle puolivuotias aivan ihana ja suloinen koira :)
Iita sietää pikkupiskiä, kunhan se pitää kunnioittavan etäisyyden.
Wallu taas rakastaa iitaa ja on kokoajan liehittelemässä sitä ja esittää kovaa poikaa ;) Iipu ei tälläisestä kuhertelusta välitä, ja en ymmärrä kuinka se kykenee niin totaalisesti ignooraamaan sen ympärillä villisti juoksevan pikkupennun!

Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat muokkaamattomia, kamerallani otettuja. Loput ovat videolta kaapattuja, ja koska videokaappaukset nyt tunnetusti ovat erittäin ruman näköisiä, otin valtuudet muokata kuvista hiukan järkevämmän (ja katsottavamman) näköisiä :)

Kaikki oli Iitasta hyvin niin kauan kun pikkupiski pysyi paikallaan :D




Ollaan sitä nyt niiiiin söpönä poikana ! :)

Tässä teille kysymys: kumpi kuvista on kivempi? Sama kuva, erilailla muokattuna :)


"Blääääh miks se ei leiki mun kaaaaaaa?"




Iipu ei ymmärtänyt miksi tuollainen hirviö piti tuoda hänen tyyneyden ja seesteyden valtakuntaansa!?


Muutaman kerran vanhapiskikin olisi innostunut leikkimään, mutta Iitalla on vain niin raju leikkityyli, etteivät pikkukoirat oikein lämpene sille (Iita on siis pienestä asti aina koirapuistoissakin käydessä, ennen niitä hyökkäyksiä siis, leikkinyt ja paininut vain isojen koirien kanssa) 
Oltiin tänään Jumbossa vähän kattelemassa josko mulle löytys valmitujaismekko. Yksi tosi simppeli ja ihan jees mekko löytyi. Hyvällä mitalla, mutta siinä olisi sitten se olkaimeton vai ohuet olkaimet -ongelma.
Mietin muuten, että miltäs kuulostaisi jos tekisin uuden Elämäni Aakkoset postauksen? Josko nuo aakkoskijaimet olisivat jollain tavalla muuttuneet.. Viimekertaisen postauksen voi käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ. Kertokaapa mitä mieltä olette ajatuksesta!

Kommentit