Don't worry



Ne terse taas. Arvakkaas kuinka kävi sille, kun meikäläinen viime postauksessa lupasi suunnilleen näin; huomenna lataan teille ennen/jälkeen kuvat. No hups. Näinhän siinä kävi. "Huominen" siirtyikin muutamalla (kolmella) päivällä eteenpäin.

No parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mulla on viimeinkin muutama ansaittu vapaapäivä. Tänään olisi ainakin tarkoitus tehdä jotain pientä kivaa aivan mahtavan naisen seurassa. Saa nähdä kuinka siinä käy, meneekö pöpelikköön vai saanko aikaiseksi tänne bloginkin puolelle jotain pientä kivaa postauksen tynkää.. ;)

Mutta tässä tämä kuva. Ehkä hiukan epämääräinen, sillä ennen- kuva on otettu aivan omituisilla asetuksilla sisällä ja jälkeen-kuva taas suorassa auringon paisteessa ulkona. Mutta toivottavasti huomaatte eron. Ennen-kuvan kaiki epämääräinen ruskea on siis hammaskiveä.

Koirien hammaskivenpoistohan siis tehdään nukutuksessa. Samaan syssyyn Iitalta postettiin myös ylhähältä kaksi takaposkihammasta, sillä ne olivat heiluneet ja ikenessä oli ollut paha ientulehdus. Nyt koira joutuu syömään pehmeää ruokaa vähintään viikon. Luita se ei saa syödä kahteen viikkoon. Koiran hampaat ovat vieläkin olleet hiukan hellinä ja etenkin ensimmäisinä päivinä niitä varmasi jomotti ikävästi.

A

***
Eilen oli ihana auringonpaiste, ja lähdettiin iipun kanssa käymään lenkillä. Otin kameran mukaan, mutta ainutkuva jonka hyväksyin, oli tämä alla oleva. Jostain syystä jutu ei menneet taas ihan suunnitelmien mukaan. 

Eilen ilmassa oli ihana kevään tuntu: linnut lauloivat, lumi suli. Suurimmat tiet olivat jo kokonaan sulia. Aurinko paistoi ihanan lämpimästi. Ihanaa, kevät tulee!

DSC_2520


Lauantaina olin kaverini "omg ollaan jo kakskyt" synttäreillä. Siinä missä muu porukka jatkoi juhlintaa vielä baarissa meikäläinen painui kotiin, sillä missäs muualla meikä olisi viikonloppuisin kuin töissä? ;)

Sain eilen asiakkaalta kehuja tästä tukasta, ja jäi kyllä niin hyvä fiilis! :)

DSC_2369


DSC_2173
cheers! meikäläinen parkkeerasi heti pöydän ja ruuan ääreen!

DSC_2151

peeäss: mun pitäisi just nyt lähteä koiran kanssa lenkille ja sitten lukea pikkasenpikkasen puheterapiaa.
peepeeäss: huomasittekstyöö, et meikkis vaihtoi (taas) bannerin. Tuo uusi on ihan samanlainen kuin edellinenkin, pienillä papannuksella. No okei, on siinä yks uus kuvakin. Mutta nyt toi näyttää ainakin allekirjoittaneesta paljon paljon paremmalta.
peepeepeeäss: iipun esittelykuvakin vaihtui vähän talvisempaan, nyt kun kevät ja kesä on tulossa niin onhan se viimein hyvä vaihtaa ;D Nyt näyttää vain hassulta, kun tuo meikän oma kuva on vielä kesäinen.. 

Mutta nyt tää lähtee syömään, koiran kanssa ulos, lukemaan puheterapiaa AINAKIN yhden sivun eteenpäin. Ja sitten mun pitäisi tavata se yksi ihana nainen!

Kommentit