Hiuksista ja kuvamuokkauksesta

No terve taas. Kaikki kaverit, sukulaiset, facebookkaverit, työkaverit ja sun muut taitaakin jo tietää, että meikäläinen leikkasi hiukset! Kylmaar! Pitkät kultakutrit sai kyytiä ja tilaa tuli tällaisille lyhyille hiuksille (tuo alarivi siis):

IMG_0324

Hiusten innoittaja oli Keira Knightleyn ihana lyhyt hiustyyli (klik, klik, klik, klik, klik). Meikälinen diggailee Keirasta muutenkin ihan superpaljon. Hän on niin kaunis <3 Laitetaampa tähän vielä vertailun vuoksi ihan kunnollinen ennen hiustenleikkausta otettu kuva. Muutos oli aika suuri. Itse en osaa vieläkään katsoa itseäni peilistä, vaikka hiustenleikkaus todellakin oli jo tiistaina. Kehuja tuo tukka on kuitenkin saanut, mainitsemisen arvoisena nostettakoon se, että näytän nyt kaikkien mielestä aivan äidiltäni. Muttajoo: kyllä mä sen itsekin myönnän, meidän hiustyyli on nyt nimittäin aika samanlainen.. Mutta onneksi (heh) naamassa on sentään vielä jotain eroa!
Meikäläistä on myös joskus sanottu aivan mummoni näköiseksi (toivottavasti ei vain ihan niin vanhan ja ryppyisen näköiseksi). Meidän suvussa siis näköjään periytyy vahvasti tämä ulkonakö... Pitää varmaan yrittää ottaa nyt tämän lyhyen tukan kanssa sellainen "kolme sukupolvea" kuva, jossa näkyisi meidän "yhdennäköisyys"

Ja tässä nyt tämä vanha tukka:

DSC_1455DSC_1369
Pitää varmaankin facebookin profiilikuva (vielä tällähetkellä tuo oikeanpuoleinen) vaihtaa

Juu, eli oli ehkäpä jonkinverran rohkea veto, mutta joskushan se piti tehdä. Ja ne on kuitenkin vain hiukset ja kasvaa sitten takaisin. Ja kunhan mä nyt opin katsomaan itseäni peilistä ja jotenkin laittamaan tota tukkaa, niin uskon, että tämäkin tyyli saattaa jäädä roikkumaan mukana vähän pidemmäksikin aikaa ;)
Tänään ollaan illalla menossa juhlimaan kaverin synttäreitä (ja huomenna aamulla töitä) ja ajattelin repäistä ja yrittää vetästä tuon tukan tyylisti pystyyn.. Jollei tule teknisiä ongelmia.. Tai jotain.

***

Tämän postauksen alunperäinen tarkoitus oli läjäyttää hiuksista ennen/jälkeen -kuva sekä muutama iPadillä muokattu kuva. Kuten varmasti moni tämän blogin olematon lukija tietää, meikäläinen ei harrasta kuvien muokkausta. Tuolla pädillä ei kuitenkaan saa otettua mitenkään kovinkaan laadukkaita kuvia (tai en ainakaan osaa) joten latasin siihe superyksinkertaisen muokkaussovelluksen, ja tällaisia kuvia sain sillä muokattua:

IMG_0320

Näistä siltakuvista muokkasin monta eri versiota vertailukohdiksi. ja niistä tuli niin kivan näköisiä. Tämä on juuri se syy, miksi en pidä kuvanmuokkaus ajatuksesta. Keskinkertaisesta kuvasta muokataan kivan ja mielenkiintoisen näköinen. Pyh, mitä huijaamista!

heh, suurinosa näistä muokatuista kuvista oli juuri austraaliakuvia. Se pieni osa meikäläisestä todellakin kaipaa takaisin lämpöön ja aurinkoon. Satunnainen kuvien katselu ja loman muistelu piristää kummasti tätä kylmää ja harmaata arkea. Ja kaikki Austraalia kuvat todellakin löydät klikkaamalla vaikkapa TÄSTÄ! Kaikki näiden muokattujen kuvien alkuperäinen versio löytyy noiden kuvien joukosta
IMG_0319

IMG_0318

IMG_0317
alkuperäinen, muokkaamaton kuva täällä (KLIK)

IMG_0316
alkuperäinen, muokkaamaton kuva täällä (KLIK)

IMG_0315
alkuperäinen, muokkaamaton kuva täällä (KLIK)
Ja johan voisi vaikka loppua tämä olematon kuvanmuokkauksesta paasaaminen. Minun mielestäni se vain on väärin, ja sillä sipuli. Huijaamista. Okei: en osaa selittää pointtiani, niin on parempi lopettaa.
Mutta tässä vielä lupaus: meikäläinen ei kuviaan muokkaa (koska ei osaa), ja jos muokkaa, niin siitä ilmoitetaan aina! (ja se todennäköisesti myös näkyy, sillä kaikki muokatut kuvat ovat aina ihan tappiinsa muokattuja)


***

Tähän viimeiseksi voidaankin vielä lisätä hiukan kuulumisia: olen ollut taas tällä viikolla paljon töissä. Ystävänpäiväkin vierähti töissä. Eilen käytiin töitten jälkeen katsomassa veljen kanssa die hard femma, joka oli hyvää perusräiskintäkauraa :D

Tänään mennään kait ulos syömään med family ja ehkä äidin kanssa ateneumiin katsomaan järnefelt-näyttely. Ja sitten illalla sinne juhlimaan. Ja huomenna aamulla töihin. Ja illalla sitten ratsastamaan. Ja sitten taas maanantai-aamuna töihin (tulee varmaankin kiireinen hiihtoloma viikko) Hiihtolomalla meikäläisellä on upeat kaksi vapaapäivää, ja käydäänkin varmaan maalla moikkaamassa toista mummoa.

Että sellaista menoa ja meininkiä on tiedossa taas. Kyllä meikäläinen varmaankin jossian vaiheessa taas kerkeää sorvin ääreen ja kuvaamaan. Ja tänne blogiinkin. En vain millään jaksa tällaisella huonolla, harmaalla ja synkkällä, säällä lähteä kuvailemaan. Ei vaan kiin-nos-ta. 

Mutta voisi tätä ehkä toiminnantäyteistä vapaapäivää käyttää paremminkin kuin koneella istuen. Joten adios, ja palaamisiin - ehkä seuraavalla kerralla jopa järkevien kuvien kera.

Kommentit