Grumpy Outside Softy Inside

Meikkis on astetta enemmän hurahtanut positiivisella asenteellaan maailmaa parantavaan grumpy cattiin.Meikäläisen facebookseinä onkin täynnä mitä erilaisimpia grumpy cat -kuvia. Löysin facebookin ihmeellisestä maailmasta aivan ihastuttavan kokkausidean, ja tällaisen muunnelman meikäläinen (yhdessä lindan kanssa) sitten sai aikaiseksi. Ei ehkä niin moitteentonta tai sulavaa kuin pitäisi, mutta hyvää ainakin.

Mutta tässä vielä jotta päästäisiin oikeaan fiilikseen:
fabo

Meikäläiselle iskee aina välillä pakkomielle. Olen sellainen tyyppi, että kun haluan jotain, niin yleensä sitten sen teen. Jahka haluni on vain tarpeeksi suuri. Noh, meikäläinehän löysi kuvan aivan ihanista grumpy cat keskeistä (kuva löytyy vertailunvuoksi tämän postauksen lopusta) ja päätin itse toteuttaa idean muffinseilla ja sokerimassalla.

DSC_0792

DSC_0790

Ostettiin lindan kanssa ainoastaan valkoista sokerimassaa. Ruskea saatiin lisäämällä massan joukkoon himpanverran kaakaojauhoja. Vihreään ja pinkkiin sekoitettiin vihreää ja punaista elintarvikeväriä, joita meikäläisellä oli jostain viime vapun munkinkoristelukokeilusta jäänyt kaapinperälle ;)

DSC_0789

Suu taas tehtiin ihan sulasta suklaasta. Sulaa suklaata lisättiin myös itse muffinssitaikinaan mariannerouheen lisäksi. Ja ai että oli hyvää! Pöydälle jääneet muutama muffini katosi parempiin suihin nopeammin kuin kerkesi grumpy cat sanoa ;)

DSC_0787
Kaikkien grumpyjen keskelle tein myös yhden happy catin :)
DSC_0786

DSC_0783

DSC_0781

DSC_0794

DSC_0797

Ja tästä se ajatus sitten lähti...
fabo2

Tänään meikäläisellä onkin ollut ihana "superaktiivinen" päivä. Olen lukenut hiukan puheterapiaa, olin koiran kanssa ulkona yhteensä kaksi tuntia. Käytiin kavereiden kanssa heurekassa katsomassa se ruumisnäyttely ja sitten lähdin vielä ihan helsinkiin asti keilaamaan. Nyt on kiva päästä nukkumaan. Vapaapäivät menee vain niin nopeasti. Huomenna ja ylihuomenna jo töihin. Lauantaina aamusta katsomaan äitin kanssa Les Miserables ja sitten ehkä se Järnefelt näyttely...

Nyt on vaan taas niin hyvä ja tyytyväinen ja iloinen fiilis. Mutta jos jaksan niin jatketaan aiheesta huomenna. Ehkä.. Ehkä ei :D

Kommentit