Foggy feelin'

Meikä kirjoitteli eilen illalla tuota edellistä postausta niin pirun myöhää, ja loppujen lopuksi "pääsin" nukkumaan vasta joskus kahdelta. Ei se mitään, menen tänään taas vasta kahteen töihin, joten tässä on vielä reippaasti aikaa. Tarkoitus oli nukkua kymmeneen ja lagailla koko aamu. Noh, kuis sitä sitten käy? Kello lyö kahdeksan ja meikäläinen pamahtaa hereille, eikä uni enää tule. Jes. Hyvä mä. No, nousin sitten ylös ja lagailin vähän, söin ja lähdin koiran kanssa lenkille. Ulkona oli nimittäin aivan upea sumu. Visiohan mulla oli taas kerran niin hienot, ettei paremmasta väliä. Ylläripylläri, ettei ne onnistuneet. Yritys oli mukamas kova, mutta päivän photoshootit loppui aika lyhyeen. Kierrettiin sitten kuitenkin aika pitkä lenkki.

Voisin tähän väliin myös mainita sen, että takaraivossa kaiveli yksi viimeaikainen tapahtuma: latasin yli kolmetuhatta (pääasiassa hyvää) kuvaa jonnekkin bittiavaruuteen. Kabut. Ne kuvat tuli ja meni. Kaikki tämän, tämän ja tämän postauksen muut (ei blogiin päässeet) kuvat - wiuuu, kadonneet kuin tuhka tuuleen. Kaikki Iitan ihanat kukkaiskuvat ja juoksukuvat hiekkakuopilla ja - mikä vituttavinta - varmaankin noin tuhat viisisataa pentukuvaa, joita oli paljon hyviä ja kelpo kuvia, mutta joista hyväksyin tänne blogin puolelle vain murto-osan. Siinä samassa hytäkässä katosi myös muutama äitille tärkeä kuva, ja en oikeastaan ole ihan varma, että mitä kaikkea muuta. Onneksi, onneksi, meikäläisellä on ne omat favorite kuvat täällä blogissa.

Vitutaako? a. kyllä (x) b. kyllä (x)

Yritin sitten paikkailla tilannetta näillä muutamalla tämänpäiväisellä kuvalla. Mutta eihän näistä ole oikein mihinkään.


DSC_0009

DSC_0021

DSC_0038

DSC_0040

DSC_0053

DSC_0054

DSC_0058

DSC_0070

DSC_0093

DSC_0095

DSC_0098
Mua käskettiin ole paikallani, mut jos mä ooooooikein kurkotan niin mä yllän tohon ruohoon liikkumatta...

DSC_0103

DSC_0106

DSC_0107

DSC_0110

DSC_0122
Kuva käännetty 180 astetta ympäri ;)
Sitten käytiin katsomassa lampaita :) Muutama tuli ruoholla houkuteltuna jopa ihan aidan viereen. Iita hiukan hämmentyi siitä, mutta asettui sitten syömään heinää, kun meikäläinen syötti sitä lampeille.

DSC_0127

Nyt tuolla ulkona paistaakin sitten jo aurinko. Enää pari tuntia, niin olen jo töissä. Tämä päivä enää ja sitten kolme päivää vapaata!
Hyvää torstaita kaikille!

Mulla olisi yksi postausidea vielä mielessä, mutta katsotaan saisinko sitten illalla aikaiseksi kirjoittaa vaikkapa kolmannen postauksen tänään..

Kommentit

  1. Kerro mulle missä Vantaalla on tolleen vaan lampaita! :D T:Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "tikkurilan keskuspuisto" lukee jossain epämääräisessä rakennuslapussa. Mutta siis, ruskeasannan lähellä, on ystävyyden puisto, niin siellä on tommonen "peltoaukea" jonne niille tehtiin nyt tänä vuonna lammasaitaus :) http://www.vantaa.fi/fi/ymparisto_ja_luonto/puistot_ja_viheralueet/metsat_ja_maatalousmaisemat/prime104_fi.aspx

      lampit ei vaan oo huudeilla enää järin kauan.

      Poista

Lähetä kommentti