Ja näitä vinkkejä nyt löytyy kaikkialta... (ajatuksia onnellisempaan elämään)

Olin Iitan kanssa lenkillä ja rupesin mietiskelemään sellaisia helppoja tapoja ja ajatusmalleja, joilla saavuttaa, ei hyvä elämä, vaan sellainen tietty positiivisuus ja rentous elämään. En tiedä mitä tästä nyt tulee, kun yritän jälkikäteen tiivistää ajatuksiani tekstiksi, mutta eikun vaan yrittämään!

Yritä nauttia, löytää kauneutta ja inspiraatiota elämän pienistä (ja mahdollisuuksien mukaan ilmaisista) iloista. Onneen ei tarvita paljoa.
quotes-about-living-life-live-life-quotes-life-lesson-quotes-short-life-quotes-Favim.com-483437
Annan itsesi kuitenkin sortua materialismin iloihin, jos tulet siitä iloiseksi
Älä ota asioita liian vakavasti, annan elämän kulkea omalla painollaan. Älä yritä konrtolloida kaikkea ja kaikkia. Älä ota kantaaksesi muiden ihmisten huolia ja murheita. Ole kuitenkin läsnä ja kuuntele. Voit sanoa ymmärtäväsi muiden ongelmia, vaikket ymmärrä edes omia ongelmiasi - se ei kuitenkaan haittaa. Yritä ymmärtää. Älä kuitenkaan lupaile muille (tai itsellesi) mahdottomia.
large (3)

Haasteet on luotu voitettaviksi ja esteet ylitettäviksi. Olemme kykeneviä paljon suurempaan, kuin mistä haaveilemme. Rakasta todistaa ihmiset vääräksi siitä, mitä he ajattelivat sinun kykenevän. Kannusta ja tsemppaa muita, ime itseesi iloa muiden saavutuksesta ja onnesta. Hiukan kateellinen saa olla, mutta ei katkera. Terve kateus ajaa sinua yrittämään kovemmin. Palkitse isesi hyvistä suorituksista. Älä kuluta itseäsi (tai muita) loppuun.
Jaa huolesi, mutta ratkaise itse omat ongelmasi. Älä oleta ihmisten tekevän ratkaisuja puolestasi. Sinä olet oman elämänlaivasi kapteeni. Anna isellesi aikaa.
Yritä nähdä ihmisissä mahdollisimman paljon hyvää. Olemme kaikki erilaisia, arvosta erilaisuutta. Älä tuomitse tai arvostele ihmistä tuntematta häntä (älä kuitenkaan koskaan aliarvioi ensivaikutelman voimaa)
Kaikkien ihmisten kanssa ei kuitenkaan voi tulla toimeen, myönnä se itsellesi.
Vältä negatiivisten ihmisten seuraa.
tumblr_mevj0k6Ti51rtr2lmo1_500happiness-life-quote-text-typography-Favim.com-435058
Ympäröi itsesi positiivisilla, iloisilla ja ystävällisillä ihmisillä joita arvostat ja jotka inspiroivat sinua - nämä ominaisuudet ovat tarttuvia (kuten myös negatiivisuus, vältä siis sitä). Ime itseesi iloa muista ihmisistä.
Jos rakastat rauhaa ja yksinäisyyttä, suo itsellesi aikaa olla aivan yksin.
Vetäydy viikonlopuksi mökille, maaseudun rauhaan. Juo saunasiideri (ja parikin). Ui järvessä, soutele ja kuuntele laineiden liplatusta. Syö aivan liikaa ja rentoudu. Nuku pitkään ja löhöile koko päivä. Lataa akkusi ja olet taas valmis menoon ja meninkiin - paluu arkeen.
Mikään ei voita pitkää, rauhallista kävelylenkkiä metsässä, seurana vain omat ajatukset (ja ehkäpä koira)
Hakeudu luonnon läheisyyteen. Sienestä, patikoi, hiihdä, mitä vain. Metsässä kävely alentaa verenpainetta ja rauhoittaa.
Tosiystävä sekä nauraa, että itkee kanssasi. Ystävissä (niinkuin melkein kaikessa) tärkeämpää on laatu kuin määrä.
Vältä pinnallisuutta.
Älä välitä liika siitä mitä muut ajattelevat. (vihaan sitä jos joku sanoo "noloa". Olkoot noloja keskenään)
Revittele ja kreisibailaa - tanssi!

life-quotes-rules-sayings-Favim.com-492279 large (1)
Rauhoitu, istu ja mietiskele.
Läydä sisäinen lapsesi ja päästä se valloilleen. Yritä päästä sinuiksi itsesi kanssa. Enemmän kuin ketään muuta, sinun täytyy rakastaa itseäsi. "If you don't love yourself, how can you expect someone else to?"
Säilytä lapsellinen into asioihin ja uuden oppimiseen. Uskalla erottua joukosta. Juuri sinä olet erikoinen ja erityinen! Usko siihen.
Liiku - älä jää paikoillesi.
Toimi ja tee asioita saavuttaaksesi unelmasi ja toiveesi. Älä odota muiden tuovan sinulle sitä mitä halajat. Nauti elämästä ja vapaudesta, mutta ole valmis tekemään töitä saavuttaaksesi tavoitteesi.
Pyri aina täydellisyyteen, vaikkei sitä koskaan pystykään tavoittamaan. Se saa sinut liikkumaan aina eteenpäin. Säilytä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä.
Unelmoi suuria, mutta opi erottamaan unelmien, toiveiden ja mahdottomuuden häilyvä raja.
Käytä mielikuvitustasi. Usko lohikäärmeisiin, jos niin haluat. (rakastan ihmisiä, joilla on hyvä huumorintaju, yhdistettynä mahdottoman vilkaaseen mielikuvitukseen)
Väsymys on pääasiassa mielentila. Löydä innokkuus ja tekemisen riemu, peittoa väsymys.
Nuku ja syö hyvin. Kohtele kehoasi hyvin. Sisäinen tasapaino ja rentous näkyy myös ulospäin.
Älä stressaa turhaan. Kuten jo aiemmin mainitsin, annan elämän kulkea omalla painollaan.
Älä turhaan mielistele ketään. Älä tuhlaa aikaasi väärien ihmisten seuraan. Arvosta itseäsi ja tyydy vain parhaaseen. Vaadi saada asiallista kohdelua. Et ole arvoton, joten sinun ei tarvitse sietää sitä, että sinua kohdellaan sillä tavalla. (en edes jaksa yrittää ymmärtää ihmisiä, jotka eivät arvosta ja kunnioita toisia ihmisiä, vaan kohdelevat heitä alentavasti, ilkeästi ja huonosti. Onko edellämainittu ihminen koskaan järin tasapainoinnen tai onnellinen?)
inspirationforlovingyourselfmorelarge (1)

Inspirational-quote-tamar20-30876737-1920-1200tumblr_mm3n156ykh1rtr2lmo1_500
Kohtele ihmisiä niinkuin he ansaitsevat tulla kohdelluksi. ("silmä silmästä, hammas hampaasta" vai "kohtele muita kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan"?)
Tee mahdollisimman paljon niitä asioita, joista nautit.
Iloinen ja onnellinen ihminen säteilee iloa ja onnellisuutta ympärilleen. Älä murjota turhaan. Anna ihmisille anteeksi. Suutu kun on sen aika. Raivoa, itke ja paru. Naura, hihitä ja kilju onnesta. Ja silloin kun siltä tuntuu - älä peittele tunteitasi, vaan päästä ne valloilleen. Tunteilla on peiteltynä tapana kasaantua.
Tee hölmöyksiä. Älä kuitenkaan mitään niin typerää, ettet voisi nauraa hölmöilyillesi kaverisi kanssa. Toilaile ja pelleile. Likaa kätesi ja vaatteesi. Tanssi sateessa - vaikkapa alasti. Pidä hauskaa, nauti elämästä. Kyllä elämä kantaa.

tumblr_m6ngkne4Nj1roobdbo1_500large (7)

large (4)


Iloista maanantaita kaikille

Niin vaikeita, vaikkakin niin yksinkertaisia ohjeita elämään. Tuollainen ajatusoksennushan tuosta hiukan tuli, mutta sille ei nyt voi mitään. Mikään ei nimittäin vedä vertoja sille flow tilalle ja ajatusjuoksulle, joka minulla oli lenkillä. Nyt ne kaikki ajatukset ovat kuitenkin kadonneet. Ja kuten otsikkokin sanoo: nämä ovat aika yleismaallisia, ja netti on tulvillaan näitä mietteitä. Tässä oli kuitenkin vielä yksi lisää.

Seuraavalla kerralla palaillaan sitten ehkä Midningt Run juoksun tiimoilta. Ehkä laitan pari kuvaakin. 

Kommentit