Piristystä arjen keskelle

Tajusin juuri kesän postauksia läpi käydessäni, etten oikeastaan tehnyt kesällä paljoa mitään muuta mielekästä kuin kävin irlannissa. Muuten olin vain töissä, töissä, töissä, töissä.. Ja sama meininki jatkuu edelleen. Ei sillä, että valittaisin: on erittäin hyvä, että meikäläisellä riittää duunia mitä tehdä!

Vapaa-aikani on vain aika kortilla, ja oikestaan kaikki mitä nykyään teen voidaan kiteyttää muutamaan asiaan a) töissä b) salilla/juoksemassa/menossa salille tai juoksemaan c) syömässä d) lenkillä koiran kanssa/kohta menossa lenkille koiran kanssa.
Viihdyn kyllä kiireisenä, mutta välillä olisi mukavaa, kun ei olisi mitään ohjelmaa (ei sen puoleen: kehittäisin itselleni heti lisää ohjelmaa ja puuhaa. Olen viettänyt nytkin aivan mahtavia ja toiminnantäyteisiä, mutta kuitenkin rentouttavia vapaapäiviä)

Minun piti tehdä jonkinlainen kesäkuvapostaus, mutta blogi sekosi, joten päätin jättää sen toteutuksen väliin. Lisäksi en siis löytänyt mitään järkeviä kuvia. Mitä meikäläinen on oikein tehnyt kesällä? Ööööö... Ollut töissä.. Ja käynyt Irlannissa :D

Ajattelin kuitenkin koota joitain kivoja kuvia kesältä yhteen postaukseen, jotain piristettä tähän synkkään päivään (meikäläisellä on siis tänään hiukan huono päivä. Kärsin taas uskon puutteesta itseäni ja mahdollisuuksiani kohtaan..)

100_7095
1. Nuuksiossa vaeltamassa. Ei uskoisi, että tämä kuva on otettu syyskuun alkupuolella! (postaus tässä)

100_6848
2. Nuuksio hoodz.

101_0174
3. Kuun alkupuolella maisema rupesi pikkuhiljaa kellastumaan, mutta näissä kuvissa puut ovat vielä itsepäisen vihreitä (postaukseen tästä)

DSC_1054
4. Ihanat aurinkoiset kesäpäivät, eihän näistä voi olla piristymättä

DSC_0175
4. Muistoja koiran jalkoihin tarttuneista, rapakossa rypeneistä pikkusiemenistä, joita sitten irrottelin..

DSC_0124
5. Yksi maailman hölmöimmistä naamoista.

DSC_0025
6. Astetta pällimpi kesäkoira

DSC_0014
7. Tämä kuva pääsi myös instagramissa erään eläinkuvafoorumin kuvakollaasiin! OOhh!

DSC_0693
8. Oliver kävi hoidossa

DSC_0512
9. Käytiin ihastelemassa briardin pentuja. Nyt Minttu (ei kuvassa) on jo aikaa sitten kotiutunut, ja olen käynyt seuraamassa sen kasvukehitystä aivan liian vähän. Pitää varmaan lähetä Iitan kanssa joku päivä käymään ja näyttää pennulle mistä kana pissii: eli kaukana Iitasta ;)

DSC_0460
10. Nämä kuvat lämmittävät aina: ihana kesäsää ja kukkaketo

2013-07-09 (57)
11. Siinä missä myös tämä kuva lämmittää mieltä: muitojeni Irlanti ja Guinness

2013-07-08 (36)
12: tällähetkellä on kova himo ja odotus lämpimään. Haluan saada vihdoin pintaan sitä kauan kaivattua väriä. Haluan lomailla, nauttia ja saada sen perfect bikini bodyn!

2013-07-06 (60)
13: en edelleenkään usko kuinka hyvä tuuri meillä oli käydessämme irlannissa. Tätä maisemaa ei uskoisi irlanniksi..

2013-07-06 (6)
14: Meikäläisen kesään kuului työn ohella myös hiukan kavereita. (Irlantimatkalaiset Dalkeyssä)

2013-07-05 (58)
15: Pitää aina miustaa, että meikä ei ole se "penaalin terävin kynä".. "ei oo kaikki muumit laaksossa.. inkkarit kanootissa.. mitä lie.." Weird is just a side effect of beeing awesome.
Ps. onpahan pitkä tukka myös. Nyt meikällä on päässä nimittäin kynityt kultakutrit

2013-07-05 (16)
16: elämäni valo - ruoka ;)

DSC_0073
17: pitäisi edelleenkin harrastaa tätä valokuvausta enemmän. En vain nykyään millään jaksa/viitsi/kerkiä.. Kaikkia tekosyitä ja tämän kuvaamattomuuden vuoksi myös blogin postausmäärä ja laatu kärsii

DSC_0836
18: (pää lyö tyhjää siitä, mitä pitäisi sanoa. Aluksi ajattelin vain paasta siitä, kuinka työt ei tekemällä lopu)

DSC_0653
19: Miten joku voi näyttää noin iloiselta. Oltiin koirakaverin kanssa lenkillä
Meikäläisen piti tänään mennä juoksemaan, mutta jostain syystä tuo sää ei kauheasti inspannut siihen. Huomenna pitää ennen töihin menoa käydä aamusta salilla ja jos sitä huomenna illalla sitten juoksisi vähän.. Pitää varmaan myöntää itselle, että se 15 km ei taida mennä ennen lumien tuloa rikki...

Nyt voisin siis päivän puuhien jälkeen rentoutua hetkeksi ja lukea, sitten nukkumaan ajoissa, että huomenna jaksaa taas painaa.

Kommentit