Taas näitä postauksia...

...joilla ei ole päätä eikä häntää.

Olen tässä nyt muutaman päivän kärsinyt niin pahasta flunssasta että oksat pois. Tai no meikäisen mittapuulla todella pahasta. Ja meikäläisen mittapuuhan on se, että olen viimeksi ollut kunnolla kipeä kaksi vuotta sitten kesällä. Oikeasti en tunne itseäni kipeäksi, ääntä ei vain järin paljon lähde ja meinaan tukehtua räkään (juu, todellakin sanoin näin kauniisti)

Minulla on ihan hirveä henkinen häpeä ja itseinho päällä, kun en ole moneen päivään päässyt lainkaan treenaamaan - tai ylipäätään tekemään mitään. Maanantaina kävin juoksemassa sen 11,5 km lenkin, mutta muuten olen vain kärsinyt tämän flunssan kanssa. Hirveä into meikäläisellä olisi tehdä kaikkea, ja omasta mielestäni se perfect bikinibody katoaa koko ajan enemmän ja enemmän kaukaisuuteen jonkun aivan muun ladyn kuin meikäläinen mukana. En näe tulosta blaa blaa blaa. Onneksi koutsi ja kaverit kannustaa.

Ainiin, eilen oli niin heikko hetki, että söin jopa viisitoista karkkia!! :< Mulle tuli sekä fyysisesti, että henkisesti, ihan mahdottoman huono olo. Ahneella on paskainen loppu - niinhän ne viisaammat sanoo... Mutta kerran pälli, aina pälli. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Ja niin edelleen..

Taas näitä postauksia... Joissa on tyhmiä neliökuvia

Otin muutaman kuvan kun yritin näyttää sporttiselta. Tai no, veli joutui ottamaan sitten taas lopuksi muutaman. Koutsin suosituksesta yritin tehdä sillan niin, että nostan toisen jalan ylös. Arvatkaa onnistuiko? :D

DSC_0330 DSC_0333

DSC_0334

DSC_0347

DSC_0352 DSC_0356
DSC_0358 DSC_0361
DSC_0362 DSC_0364

Tää on taas näitä postauksia... 

Ja silta toinen jalka ylhäällähän ei arvatenkaan onnistunut

Kommentit