Mitä minulle kuuluu?

Siinäpä vasta kysymys. Sitä samaa vanhaa. Perus. Meikäläisen elämässä ei ole tapahtunut mitään kummaa tai ihmeellistä tai erikoista. Kaikkea kivaa ja ihanaa ja kamalaa ja kauheaa kyllä. Kamalaa ja kauheaa kylläkin kivasti vähemmän kun kivaa ja ihanaa. Mutta niinkai se on. Hyvää pitää tasapainottaa jollain pahalla.

Tässä muutama faktapallura, mikä on tällähetkellä mietteissä, tapahtunut tai tapahtumassa

- Vietän isänpäivän töissä.
- Eilen mulla oli kamala kriisi ja olisin halunnut vain yksin istua nurkassa koko päivän. Tänään taas kaikki eilisen aikana kasaantunut ja piilossa kytevä energia on taas vapautunut hyperaktiivisuutena ja ylipirteytenä. Tunsin olevani liekeissä töissä! :D Tämä on varmasti esimiehen mielestä ainoastaan hyvä juttu. Siinä missä eilen piti esittää positiivista ja iloista, lensi tänään meikäläiseltä sellaista settiä, ettei taas paremmasta väliä (or not)
- Kamppailen tällähetkellä tällaisen asian äärellä: lähetäkkö juoksemaan joku kiva lenkki vai jäädä kotiin vain löllöömään.
- Tänään on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kun voin vain löllöillä kotona, eikä meikäläisellä ole mitään ohjelmaa.
- Ajattelin yrittää väsätä itselleni jonkun (meikäläisen mittapuulla) erittäin räväkän ja upean meikin - ihan vain hyvin vuoksi. Sitten mahdollisimman nopeasti pestä se pois ja jatkaa löllöilyä hirmumyrskystä selvinneen variksen näköisenä ;)
- Viimeperjantainen bailaus kummittelee mielessä edelleen, ja olenkin tässä viikon aikana mietiskellyt paljon alkoholin käyttöä sun muuta. Muutenkin raha-asiat, työ, kouluun haku, pääsykokeet, kaverit ja kaikki on ollut mielessä. Sekä positiivisessa ja negatiivisessa mielessä
- Hyvä ystäväni muuttaa omilleen ja olen niin iloinen (ja myös hiukan kateellinen - ihan syystä kyllä, se kämppä on aika kultakimpale) hänen puolestaan. Käytiin eilen etsimässä sänkyä tyypille ja löydettiinkin se.
- Pitäisi käydä poliisilla viemässä se autokoulun 2. vaiheen todistus. Kohta meikäläiselläkin siis taskussa virallinen ja pitkäaikainen kortti.
- Kävin uusimassa passini myös, ja se tuli tällä viikolla! :) Ja toi uusi passi on aika cool malliltaan ja ulkonäöltään!
- Perfect Bikini Body operaatio junnaa taas omasta mielestäni paikallani, eikä editstystä ole havaittavissa jii än ee blaa blaa. Kaiken lisäksi alkaa tulla kiire: enää alle 50 päivää jäljellä. Mihin? Sen kerron sitten lähempänä tätä tapahtumaa.
- Ajattelin että voisin sitten jos (JA KUN) tämä mun operaationi onnistuu, niin kirjoittaa siitä jonkinmoisen postauksen. Ei mitään treenipostausta, vaan ihan vaan ylipäätään ajatuksia.
- HALUAN SAAVUTTAA MEIKÄLÄISEN BIKINI BODY TAVOITTEEN (JA DÄMN AION SAAVUTTAA SEN!)
- Kävin viime tiistaina toimintaterapian pääsykokeissa ja niiiiiin toivon, että paikka aukeaa meikäläiselle. Se olisi niin unelmien täyttymys, ja sellainen epävarmuuden huntu mikä tässä meikäläisen tulevaisuuden ympärillä tällä hetkellä pyörii voisi painua sinne missä pippuri kasvaa.. Eli ei lähelläkään meikäläistä ;)

Oho, katsokaas mitä meikä sai aikaiseksi! :D Onnistuin jotenkin upottamaan tähän epämääräisesti muutaman kuvan instagramista. Heh. Postaus ilman kuvia vaikutti vaan niin tylsältä. Ja oikeastaan koko postaushan oli ihan mahdottoman tylsä ja tyhmä, en oikeastaan sanonut (taaskaan) mitään järkevää. Minulla olisi aina niin paljon ajatuksia ja sanottavaa, mutta siinä vaiheessa, kun pitäisi saada aikaiseksi tuottaa jotakin, istun yleensä ja tuijotan tyhjää blogisivua ikuisuuden. Mutta, nyt pitää vähän duunailla juttuja huomiseksi isänpäiväksi ja sitten voisin suorittaa näitä yksinäisen lauantai-illan kotona must do-juttuja, joihin voisi kuulua vaikkapa yhden breezerin avaaminen, aivan supertäydellisen meikin tekeminen (koska kukaan ei saa nähdä sitä koskaan livenä), saunassa käynti, villasukat, kasvonaamio ja kuorinnat ja löllöily, tehdä joku hyvä iltapala...  Sitten lukea kirjaa, kuunnella hyvää musaa, viestitellä kavereille ja kääriytyä lämpimään vilttiin ja juoda teetä... Oih, rupeaa lauantai ilta kotona kuulostamaan aika houkuttelevalta.. Taitaa se aiemmin mietinnässä ollut juoksulenkki olla jo taka-ajatus.

Oikeastaan kauheasti meikäläisen mielialaan vaikuttaa tuo pimeys. Minulla on nyt jo sellainen tunne, että kello on vähintään yhdeksän illalla ja pitää mennä nukkumaan..

 

Kommentit